Космос, Стус та доступні ціни: що вирізняє Apollo Next серед інших фітнес-клубів та чим вигідні її корпоративні програми

Космос, Стус та доступні ціни: що вирізняє Apollo Next серед інших фітнес-клубів та чим вигідні її корпоративні програми

12.08.2024 09:00
  1011
rau

Apollo Next розвиває мережу доступних фітнес-клубів, які пропонують нові підходи до спорту. Як саме працює мережа та в чому переваги її послуг для корпоративних клієнтів – читайте в матеріалі.

Apollo Next – це мережа доступних спортивних клубів, що входить до групи Fozzy. Компанія пропонує своїм клієнтам послуги фітнес простору у форматі підписки, вартість якої стартує від 444 гривень. За цю ціну гості отримують доступ до сучасного спортивного простору з технологічним обладнанням та різними типами тренувань. 

Стратегія розвитку мережі передбачає відкриття спортивних клубів у містах, де проживає понад 100 000 людей (із розрахунку – один спортивний клуб на 150 000 жителів). Усі простори мережі знаходяться в ТРЦ, що відповідає концепції доступного спорту.

Зараз в Україні працює одинадцять клубів Apollo Next (дев’ять у Києві, один у Борисполі та один у Львові), які щомісяця відвідує близько 25 000 гостей. Цього року планується відкриття ще шести спортивних просторів у Києві та Львові. А вже наступного року компанія збирається відкривати свої простори в обласних центрах України.

Крім того, у вересні 2023 мережа відкрила Apollo Next Fitness Academy – це програма підготовки тренерів європейського рівня, яка дозволяє отримати нову професію всього за чотири місяці.

Унікальні переваги

Мережа Apollo Next з’явилась в Україні у 2021 році, відкривши три перші спортивні простори у київських ТРЦ. Інноваційний підхід до організації спортивних занять, технологічне обладнання та космічна концепція фітнес-клубів якісно вирізняла нового гравця серед інших спортивних мереж, який пропонував своїм клієнтам максимальний комфорт та сучасні фітнес-зали за доступною ціною.

Під час створення концепції мережі розробники надихались програмою космічних польотів до Місяця від NASA, яка доводить, що для людини немає нічого неможливого, якщо вона має чітку мету та сильну мотивацію. А щоб щоразу надихати та посилювати мотивацію своїх гостей у оформленні своїх фітнес-клубів Apollo Next використовує цитати Василя Стуса: “Дороги власної не бійся, з метою у єдине злийся — хіба не ти — твоя мета”.

Саме компанія Apollo Next вперше в Україні запропонувала своїм гостям формат індивідуальної та партнерської підписки на послуги фітнес-клубу, придбати які можна самостійно через онлайн-платформу мережі, обравши зручний для себе вид підписки. Після оформлення підписки оплата з банківської карти гостя списується автоматично кожні чотири тижні. Для зручності гостей компанія також автоматизувала продаж спортивних товарів та спортивного харчування, яке можна придбати через спеціальні термінали на території спорт клубу. Ще одна зручність – відсутність ключів та замків, не треба брати ключики у дівчат на рецепції. Доступ до усіх послуг здійснюється через картки та браслети.

Ексклюзивні спортивні програми, вигідні умови та доступ до тренувань за будь-яких обставин

Ще на старті роботи спортивна мережа домовилася про ексклюзивну співпрацю з новозеландською компанією LesMills, яка створює найкращі групові тренування на будь-який смак. Тож, Apollo Next створила унікальний фізичний та віртуальний спортивний простір, де гість має доступ до тренувань за будь-яких обставин і може займатись як в залі, так і віддалено. Мережа забезпечує комплексний підхід до спортивних активностей, а тому окрім тренувань також надає послуги з біоімпедансного аналізу тіла, масажу та доступ до кімнат для медитацій Mindfullness.

Після початку повномасштабного вторгнення мережа не працювала всього пару місяців і вже у червні 2022 року повністю відновила свою роботу. А щоб заохотити українців підписуватись на відвідування своїх спортивних клубів, Apollo Next створила дуже вигідні умови, які недоступні в інших мережах:

  • Перший тиждень тренувань у будь-якому спорт клубі мережі коштує всього одну гривню;
  • Можливість отримати 15-хвилинну безкоштовну консультацію нутриціолога;
  • Можливість безкоштовної участі у марафонах зі схуднення;
  • Доступ до унікальних спортивних секцій, місій та челенджів;
  • Командний фітнес у міні групах.

Корпоративні програми

Нещодавно мережа запровадила програму для корпоративних клієнтів, що дозволяє компаніям на вигідних умовах забезпечити своїм співробітникам доступ до регулярних занять спортом. 

Для корпоративних клієнтів доступ до спортивних просторів здійснюється через систему промокодів, за допомогою яких замовник повністю або частково покриває підписку своїх співробітників. На замовлення компаній мережа може розробити унікальні фітнес-продукти як-то онлайн-тренування чи спеціальні фітнес-програми під плюч: під запит клієнта розробляється спеціальна програма з конкретними видами тренувань та обраною частотою. Програма здійснюється кваліфікованими тренерами та має постійну підтримку з боку мережі.

Ще одна перевага корпоративної програми – можлива співпраця зі страховою компанією замовника. Apollo Next легко адаптується до бізнес-процесів страхових компаній, які можуть частково чи повністю покривати вартість підписки для співробітників компанії-замовника.

Крім того, для усіх корпоративних клієнтів компанія надає знижки до 30% на підписки GymPass та SuperPass. 

Загалом Apollo Next надає цілий ряд переваг для корпоративних клієнтів, серед яких:

  • Вигідні ціни та умови оплати;
  • Готові  ефективні рішення відповідно до запиту гостя;
  • Швидка обробка запиту;
  • Автоматизований документообіг;
  • Чітка та прозора комунікація.

Корпоративні програми мережі можуть бути цікавими компаніям з найрізноманітніших галузей. А замовити корпоративний фітнес в Apollo Next можна на сайті мережі: https://apollo.online/corporate/. Співробітники обов’язково оцінять такий вибір, адже спортивні простори мережі вражають не лише сучасним космічним дизайном та інноваційним обладнанням, але і якісним сервісом та широким вибором тренувань на будь-який смак. 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку