Мережа Auchan Україна відкрила магазин Pick Up Point у селі Гатне (+фото)

Мережа Auchan Україна відкрила магазин Pick Up Point у селі Гатне (+фото)

16.05.2024 09:30
  1252
rau

15 травня відбулося відкриття нового Auchan Pick Up Point у селі Гатне. Магазин загальною площею 150 кв. м знаходиться у ЖК Озерний Гай за адресою Бульвар Приозерний, будинок 6.

Новий Pick Up Point пропонує асортимент із понад 2000 найменувань, серед яких товари першої необхідності, широкий вибір овочів і фруктів, а також товари для відпочинку та пікніку. Особливістю нового Pick Up Point є повноцінна піцерія.

“Кожен магазин Pick Up Point має унікальний асортимент товару, підібраний під конкретну локацію, що робить торгову точку унікальною. Новий Pick Up Point в селі Гатне — це магазин нового зразка, у якому розташована повноцінна піцерія, а також розширений асортимент товарів — фрукти, овочі та товари широкого вжитку, товари для відпочинку, оновлений асортимент всіх категорій товарів, а з додаткових сервісів —  автомати з водою на розлив, яка впродовж перших двох тижнів буде безкоштовною для усіх клієнтів магазину”, – розповідає  директор з продажів Auchan Сергій Федоровічев.

Усі клієнти Pick Up Point можуть скористатися єдиною системою лояльності мережі Auchan та системою pick up – доставка з сайту auchan.ua, яка є безкоштовною на замовлення від 300 грн.

Магазин Pick Up Point у селі Гатне ЖК Озерний гай працює з 8 до 22 години кожен день. Auchan Україна дотримується рекомендацій законодавства і завжди під час повітряних тривог зачиняє всі свої магазини, в тому числі магазини Pick Up Point.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Коршак, Соловейко.Медіа: Як використання аудіо та відео супроводу в ритейлі впливає на поведінку покупців

Володимир Коршак, Соловейко.Медіа: Як використання аудіо та відео супроводу в ритейлі впливає на поведінку покупців

Засновник Соловейко.Медіа Володимир Коршак під час свого виступу на RAU EXPO 2024 розповів про ефективність аудіо та відео...
time icon  
  76
Усі новини ринку