Мережа Алло відкрила флагманський Алло МАХ у київському ТРЦ Blockbuster Mall (фотоогляд)

Мережа Алло відкрила флагманський Алло МАХ у київському ТРЦ Blockbuster Mall (фотоогляд)

25.01.2024 02:40
  1286
rau

Група компаній Алло продовжує розширювати мережу шоу-румів. В кінці грудня запрацював новий флагманський Алло МАХ  у найбільшому торгово-розважальному центрі Східної Європи – Blockbuster Mall, що знаходиться у Києві на проспекті Степана Бандери, 36.

Як повідомили RAU в прес-службі мережі, Алло МАХ – флагман роздрібної мережі, шоу-рум великої площі з широким асортиментом товарів та технологічних новинок. У новому Алло МАХ у ТРЦ Blockbuster Mall на території понад 400 кв. м клієнти знайдуть безліч інноваційних товарів: від навушників, павербанків, роутерів та ноутбуків до телевізорів, фітнес-браслетів, масажерів, мультиварок та товарів для геймерів. Відвідувачі можуть оцінити всі переваги сучасної техніки, а також зручність та швидкість здійснення покупок. Бажаний гаджет в шоу-румі можна поклацати-потицяти та порівняти з іншими моделями. Експерти Алло допоможуть підібрати товар за точними параметрами та нададуть вичерпну консультацію щодо моделі.

«Відкриття нового флагмана зараз – значна подія для Алло. Для шоу-румів такого формату ми ретельно вибираємо місце розташування, наповнюємо магазин інноваційними новинками техніки та загалом цікавим асортиментом. Підбираємо та навчаємо команду консультантів, яка допомагатиме клієнтам розбиратися в інноваціях. Зазвичай нові колеги залишаються з нами надовго: в наших шоу-румах захоплююча та стабільна робота, третина нашої великої команди з нами вже понад чотири роки, а 15% – це молодь, для якої мережа стала першим місцем роботи. Крім відкриттів ми також взялися за оновлення та розширення асортименту працюючих Алло МАХ: вже оновлено п’ять найвідвідуваніших з них – у Дніпрі та Києві», – коментує директор із розвитку та форматів Алло Микола Астапов.

Шоу-рум Алло МАХ має продумане зонування. Тут є зона Shop in Shop із новинками від Apple, а також велика партнерська зона Xiaomi. Відділ SmartHome презентує надсучасну побутову техніку – електрочайники, кавоварки, роботи-пилососи, мультипечі  з революційними характеристиками, очисники й зволожувачі повітря, а також персональні б’юті-гаджети. У Game zone чимало цікавого для затятих геймерів, а у World of Music поціновувачі якісного звуку підберуть все потрібне, щоб насолоджуватися неперевершеним звучанням.

В шоу-румі є дитяча зона: малеча розважатимється, поки батьки вибирають бажані товари. Клієнти можуть безкоштовно загорнути свої покупки у подарункове пакування та прикрасити стрічками, якщо товар куплено на подарунок. Традиційно в Алло МАХ є видача замовлень, тому кияни та гості столиці можуть вказувати адресу шоу-руму на проспекті Степана Бандери, 36, для безкоштовної доставки різноманітних товарів, замовлених на allo.ua чи у мобільному додатку: від дитячих іграшок, туристичних килимків, спортивних тренажерів чи косметики до побутової хімії. За покупки можна розрахуватися готівкою чи у безготівковій формі (банківська картка, Google Pay, Apple Pay), можна й оплатити товар частинами чи оформити кредит. За покупки клієнтам нарахують кешбек за програмою лояльності Алло Гроші.

Урочисте відкриття нового Алло МАХ відбулося 20 та 21 січня. В ці дні клієнти мали змогу придбати деякі моделі телевізорів, смартгодинників, тримерів, відеореєстраторів, навушників, павербанків, планшетів та смартфонів зі спеціальними знижками.

У шоурумі вже можна побачити й перші інноваційні новинки 2024 року. Новий Алло МАХ працює з 10:00 до 22:00.

Довідка. Алло – маркетплейс національного масштабу з інноваційними товарами від електроніки та інструментів до іграшок та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку