Найбільший у Гайвороні: Файно Маркет відчинив новий магазин (+фото)

Найбільший у Гайвороні: Файно Маркет відчинив новий магазин (+фото)

21.11.2023 08:15
  1159
Валерія Байда

18 листопада центральноукраїнський рітейлер ТОВ «Вересень плюс» відчинив двері нового магазину Файно Маркет у місті Гайворон Кіровоградської області.

Новий магазин розташований за адресою: м. Гайворон, вул. Богдана Хмельницького 36/119. Цей магазин став 171-м у компанії. Його торгова площа складає 223 кв. м. 

Четвертий у місті Файно Маркет порадував своїх покупців широким асортиментом свіжих овочів та фруктів, м’яса, сирів, смачних бургерів, ароматної кави та свіжоспеченим хлібом, що виготовляють у пекарні магазину.

Асортимент магазину налічує 3800 SKU, де 35% асортименту займають Fresh-категорії. Особливістю магазину стала відкрита пекарня повного циклу та відсутність гастрономічних вітрин. Асортимент охолодженого м’яса, ковбасних виробів та риби представлено в закритих регалах, що дає покупцям змогу самостійно обрати продукцію, а додаткове місце використати для розширеного асортименту кондитерських виробів.

«В мережі Файно Маркет у Гайвороні цей магазин став найбільшим. Покупці не ховали захвату від ще більшого асортименту та з нетерпінням чекали початку. Багато схвальних відгуків та слів підтримки почули у цей день. Церемонія відкриття пройшла неначе свято у родинному колі — подія стала місцем теплих зустрічей. Тож продовжуємо розвивати добросусідство!» — прокоментували у мережі.

Під час відкриття Файно Маркет традиційно привітав перших покупців та вручив 300 подарункових наборів з товарами власної торгової марки та пригостив кавою за акційною ціною. Бажаючі могли оформити картки лояльності, що дають змогу накопичувати та розраховуватися бонусними гривнями, та пенсійні картки зі знижкою -10% на покупки.

Нагадаємо, що роздрібна мережа магазинів біля дому Файно Маркет, яку розвиває компанія ТОВ «Вересень плюс», входить у топ-10 рітейлерів за кількістю точок та займає другу сходинку за темпами відкриттів у першому півріччі 2023р.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  85
Усі новини ринку