Мережа магазинів Лео Кераміка стала членом Асоціації рітейлерів України

Мережа магазинів Лео Кераміка стала членом Асоціації рітейлерів України

04.08.2023 08:00
  976
rau

Всеукраїнська мережа магазинів оздоблювальних матеріалів Лео Кераміка, яка об’єднує 33 магазини у 25-ти містах України, приєдналася до профільного об’єднання провідних компаній вітчизняного ринку роздрібної торгівлі.

В магазинах Лео Кераміка професійні консультанти завжди допоможуть із вибором керамічної плитки, сантехніки, дверей, підлогового покриття, шпалер та освітлення, а дизайнери зроблять візуалізацію омріяного інтер’єру. Надихнутись цікавим дизайном можна у шоу-румах із готовими рішеннями, де гармонійно поєднані всі, потрібні для формування затишного простору, матеріали.

Гасло компанії – «Ремонт із задоволенням» – обране не випадково. Лео Кераміка прагне, щоб ремонт не був тривалим випробуванням, а творчим завданням, котре дарує позитивні емоції та відмінний очікуваний результат.

Компанія має два просторі склади для зберігання великої кількості продукції, саме тому більшість товарів постійно підтримується у наявності. Оскільки Лео Кераміка є офіційним дилером багатьох фабрик, рітейлер першим привозить в Україну новинки. Власна торговельна марка Home Tiles® – це більше 300 ексклюзивних колекцій керамічної плитки від виробників Польщі, Іспанії, Індії, які ретельно та з любов’ю відбирає фахова команда. Безліч трендових та класичних фактур, форматів, мозаїка, декоративні елементи – все це у колекціях Home Tiles®.

Адреса сайтy мережі: https://leoceramika.com/

 

Хто серед членів RAU

Стати членом RAU

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку