До проекту цифрових чеків Varus доєднався sportbank

До проекту цифрових чеків Varus доєднався sportbank

30.06.2023 01:25
  797
rau

Мережа супермаркетів Varus інтегрувала чеки у мобільний банк sportbank. В рамках реалізації стратегії цифровізації Varus запустив відображення електронних чеків у додатку sportbank. Клієнти sportbank, які купують у мережі супермаркетів Varus, отримують цифрові чеки у себе в телефоні.

Як повідомили RAU в прес-службі мережі, тепер клієнти Varus можуть знайти всю необхідну інформацію про ціни на товари та знижки у власному додатку sportbank. Перевага електронного чека в тому, що він нікуди не зникає, а всю інформацію про покупки можна переглядати у будь-який зручний час. Ще однією важливою причиною переходу на електронні чеки є те, що це можливість відмовитися від використання паперу та зберігати навколишнє середовище.  

Для того, щоб знайти чеки, потрібно лише кілька простих кроків:

  1. Зайти в додаток sportbank.
  2. Обрати покупку в Varus у розділі «Історії операцій».
  3. Натиснути «Список покупок» і свайпнути вверх.
  4. Готово. Вся інформація про улюблені продукти – під рукою. А ще клієнти мають можливість переглянути свій фіскальний чек на tax.gov.ua.

«Нещодавно ми запрошували доєднатися до проекту цифрових чеків інші банки, — розповідає e-commerce директор Varus Олег Спірін. — А вже сьогодні клієнти sportbank можуть оцінити зручність від нашої спільної ініціативи».

Інтеграцію між sportbank та Varus реалізували за допомогою компанії Deeployalty – технологічного партнера Varus та sportbank.

«Ми працюємо над створенням сервісу, який буде зручним для клієнта та покриє всі його потреби у банківському продукті. Інтеграція з Varus дозволить отримувати необхідну інформацію прямо з мобільного додатку, онлайн та без друкованих чеків», — додає СЕО sportbank Михайло Стрижко.

Довідка. Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 103 супермаркети у різних містах України. Мережа Varus працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

sportbank — вигідний онлайн-банк. Зручний мобільний додаток із майже 2 млн завантажень у сторах. Весь необхідний банківський функціонал в одному додатку, онлайн та без відділень. Наразі у мобільному банкінгу sportbank понад 700 000 активних користувачів.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку