Varus інтегрував чеки у мобільний банкінг

Varus інтегрував чеки у мобільний банкінг

18.05.2023 10:48
  989
rau

Мережа супермаркетів Varus і мобільний банк monobank оголосили про початок партнерства. В рамках реалізації стратегії цифровізації Varus реалізував відображення цифрових чеків у додатку monobank. Клієнти monobank, які купують у Varus, отримують цифрові чеки прямо в телефоні. 

Тепер клієнти можуть знайти всю необхідну інформацію про ціни на товари та знижки. Важливо! Чек нікуди не зникне. Тож, всю інформацію про покупки можна перечитувати у будь-який зручний час. І ще одна причина, чому це важливо: цифрові чеки – це перший крок до того, щоб відмовитися від паперових та берегти навколишнє середовище. 

Як знайти чеки? Заходьте у додаток monobank. Обирайте покупку у Varus у розділі «Транзакції». Далі — «Список покупок» — «Показати повністю». І вся інформація про улюблені продукти –під рукою.  А ще є можливість переглянути свій фіскальний чек на tax.gov.ua.

 «Ми давно шукали можливість повністю відмовитись від паперових чеків, — розповідає e-commerce директор Varus Олег Спірін. — Завдяки інтеграції з monobank ми змогли наблизити нашу мрію. Це лише перший крок і для нас важливо, щоб інші банки теж доєдналися до цієї ініціативи».

Інтеграція між monobank та Varus реалізована з допомогою компанії Deeployalty – технологічного партнера Varus та monobank.

Довідка. Varus– національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 103 супермаркети у різних містах України.

Мережа varus працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку