Збірка Великодніх рецептів від Varus та Євгена Клопотенка у каталозі «Кулінарна підтримка»
Квітневий номер кулінарного каталогу від Varus та шеф-кухаря Євгена Клопотенка «Кулінарна підтримка» вже у вільному доступі. Тема цього випуску – Різномаїжний Великдень.
Приготування до свята Великодня – це досить відповідальний та кропіткий процес, зі своїми звичаями та традиціями. Одним із найважливіших атрибутів атмосферного свята є пасхальне застілля. Великоднє меню неймовірно різноманітне, має свої особливості не лише у тій чи іншій області країни, але й різниться у кожному регіоні.
Мережа Varus разом із Євгеном Клопотенком вирішили трохи полегшити передсвяткові клопоти українців та створили підбірку цікавих страв до Великоднього столу. Основні інгредієнти рецептів від шеф-кухаря – це перевірені особисто Євгеном продукти власної торгової марки Varto, що є невід’ємною складовою приготування його страв.
Одне з найголовніших та найвідповідальніших завдань підготовки до Великодня є власне випікання пасок. Звісно, кожна господиня має свої секрети приготування паски, які передаються із покоління в покоління. Пропонуємо цього року спробувати щось новеньке та обрати один із рецептів паски від Євген Клопотенка. Шеф-кухар запрошує приготувати неймовірно смачні, пухкі та ароматні паски, які обов’язково вийдуть навіть, якщо ви готуватимете їх вперше. Покрокові рецепти паски «Крафін», паски «а-ля панетоне», «листунців», а також старовинної української страви «драглі» допоможуть якнайкраще впоратися навіть недосвідченому кулінару.
Зауважимо, що традиційно, окрім рецептів від Євгена Клопотенка, свою підбірку страв пропонують кухарі мережі Varus. До вашої уваги – улюблений українцями класичний вінегрет та екзотичний салат з кус-кусом й м’ятою, незвичні салат із перловки й овочів та салат із сочевиці й булгуру з козячим сиром, а також вже традиційний салат із рисом і крабовими паличками.
Також додатково в каталозі містяться рецепти з проекту «Наша область – наша страва», які об’єднуються єдиною ідеєю – любов та шана до українських традицій й смаку. Цього разу увазі читачів представлені кулінарні візитівки Тернопільщини, Кіровоградщини, Луганщини, Миколаївщини, Полтавщини, Сумщини, Рівненщини та Криму.
І, звісно, інгредієнти для приготування кожної страви можна придбати в магазинах мережі за приємними цінами – на сторінках видання міститься інформація про знижки в супермаркетах Varus на продукти, які входять до складу представлених в номері страв.
Нагадаємо, що «Кулінарна підтримка» – це серія електронних каталогів з рецептами страв, які розроблені у партнерстві з Євгеном Клопотенком, та рецептами страв від кулінарів Varus. Квітневий номер «Кулінарна підтримка» доступний на сайті Varus.
Довідка. Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 103 супермаркети у різних містах України.
Мережа Varus першою запровадила формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.