Весняне різномаїжжя: 50 найкращих рецептів у книзі Євгена Клопотенка
У мережі Varus стартує продаж кулінарної книги Євгена Клопотенка «Весняне різномаїжжя». У книзі зібрані найкращі рецепти для весняного меню.
На зміну наваристим юшкам та борщам приходять легкі овочеві та холодні супи. Євген Клопотенко вирішив зробити вашу весну ще смачнішою.
Яйця ця по-флорентійськи, спагеті з цукіні, спаржа, смажена на вершковому маслі, з житніми сухарями, закуска з цукіні та шпинату із сиром — це справжнє весняне різномаїжжя. У цій книзі ви знайдете оригінальні рецепти, які відрізняються простотою приготування та не потребують рідкісних інгредієнтів.
«Варто довіритися шеф-кухарю, і під його пильним керівництвом ви зможете приготувати різномаїжні весняні страви: оригінальні салати, смачні брускети, соковиту яловичину, найніжніші крем-супи, найзапашнішу випічку. Кожну страву з весняної підбірки можна приготувати з найпростіших та звичних нам продуктів. А все, що потрібно для приготування, ви знайдете в наших магазинах», – розповідає Ольга Румянцева, директор з маркетингу мережі Varus.
Придбати книжку «Весняне різномаїжжя» можна в усіх магазинах мережі Varus. До того ж, ексклюзивно для клієнтів Varus в період з 23 березня по 17 травня усі охочі можуть отримати на неї знижку 57%. Для цього потрібно купити у магазинах Varus товари зі спеціальними наліпками. Отримуйте наліпки за кожні 99 грн в чеку та за товари зі спеціальними позначками. Крім цього, мережа Varus влаштовує розіграш цінних призів. Щоб взяти участь, вам потрібно зареєструвати чек із книгою у Telegram боті та очікувати розіграшу. Деталі та умови акції можна знайти в офіційних правилах на сайті varus.ua.
«Головна мета цієї книжки – зробити так, щоб вам було приємно і легко готувати смачні страви. Я хочу, щоб ви відчули, ніби я прийшов до вас на кухню та помив для вас овочі. Або, наприклад, додав до вашої страви потрібну кількість олії. Тож, шукайте весну у цій книзі, а весняне різномаїжжя – на поличках Varus», – поділився шеф-кухар Євген Клопотенко.
«Ця весняна книга – більше, ніж про радість і різноманіття на кухні. Про надію. Про те, що знову настане весна, Великдень, і сім’ї зберуться за одним столом», – говорить Едуард Ахрамович, генеральний продюсер компанії Art Nation Loyalty, у партнерстві з якою створено книгу.
Тож, готуйте та смакуйте за рецептами від Євгена Клопотенка та зустрічаймо весну разом із Varus.
Довідка. Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 103 супермаркети у різних містах України.
Мережа Varus першою запровадила формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.