LS Central від SMART business: спеціалізовані ІТ-рішення для ресторанів, аптек, АЗС та сфери послуг

LS Central від SMART business: спеціалізовані ІТ-рішення для ресторанів, аптек, АЗС та сфери послуг

23.02.2023 08:45
  1227
rau

Партнерський матеріал

У минулому матеріалі експерти SMART business розповідали про уніфіковане рішення для ритейлерів під назвою LS Central. Це комплексне програмне забезпечення, що поєднує в собі функціональність для фінансового обліку, управління торговою точкою і касами, а також доповнюється спеціалізованими функціями для ритейлу, на кшталт управління ланцюгом постачання та запасами, аналітикою, створенням програм лояльності та керуванням персоналу. Тобто створює єдину платформу, яка дозволяє контролювати та адмініструвати кожну ділянку бізнесу.

Наразі йтиметься про спеціалізовані варіації та доповнення системи LS Central, які будуть цікаві окремим сферам бізнесу. У статті для RAU експерти SMART business розкажуть про рішення для ресторанів, аптек та АЗС. Розглянуть також модуль LS Activity, що призначений для планування зустрічей та різного роду бронювань, модуль е-commerce, що пропонує готову інтеграцію до Magento й Avensia, та можливості аналітики в межах доповнення LS Insight.

  1. LS Central для ресторанів

Рішення LS Central вже містить функціональність для ведення ресторанного бізнесу. Це програмне забезпечення, що надає ресторанам, кафе та закладам громадського харчування можливість комплексно керувати процесами та отримувати дані в режимі реального часу. Рішення базується на ERP-системі Microsoft Dynamics 365 Business Central. До речі, зараз компанія Microsoft пропонує 80% знижки на ліцензії ERP для України (пропозиція діятиме два роки з дати замовлення).

Сучасна POS-система об’єднує операції залу й кухні та працює на будь-яких пристроях. Таким чином, персонал залу може передавати замовлення одразу на кухонні дисплеї, має доступ до всього меню, в тому числі інгредієнтів, а також дізнається про статус замовлення, не відвідуючи кухню. Система дозволяє моніторити статуси столиків, щоб дізнатися, чи прийняли в гостей замовлення, а також керувати планом розміщення столиків в графічному редакторі.

Дізнатися більше про можливості LS Central for restaurants для бізнесу допоможуть фахівці компанії SMART business.

Отримати консультацію

  1. LS Central для аптек

Рішення дозволяє керувати різними видами рецептів, контролює коректне поводження з ліками та моніторить наявність фармацевтичної продукції у всіх точках. Додатковий модуль створено під потреби аптечних мереж. Він розширює базову функціональність LS Central. Тобто аптеки можуть використовувати єдине рішення для автоматизації та стандартизації всіх процесів, в тому числі продажів і бронювання продукції.

Хочете дізнатися більше про LS Central для аптек?

Отримати консультацію

  1. LS Central для АЗС

Використання розрізнених систем в межах АЗС часто сповільнює роботу й дорого обходиться бізнесу. Крім того, такий підхід може спричинити несумісність загальних фінансових даних. Рішення LS Central дозволяє об’єднати всі операції, що стосуються АЗС, в єдиному середовищі. Тобто операції з пальним, функції супермаркету та закладу харчування, які часто є складовими автозаправної станції. 

POS-система в межах рішення дозволяє розширено керувати подачею палива: авторизувати, призупиняти, блокувати чи зовсім відключити подачу на всій станції. Рішення також підтримує автоматичне зчитування інформації про стан резервуарів, дозволяє налаштувати різні види оплати та забезпечує гнучкість цінової політики, яка контролюється з центрального офісу.

Зацікавило рішення LS Central для АЗС?

Отримати консультацію

  1. LS Activity для сфери послуг

Модуль LS Activity дає змогу надавати широкий спектр послуг: планування зустрічей, занять, заходів, продаж квитків та клубних карт, бронювання ресурсів та обладнання тощо. І все це в єдиній системі.

Для певних послуг чи подій може знадобитися декілька ресурсів одночасно. Наприклад, для спа-процедури потрібна певна кімната та спа-терапевт. Доступність терапевта може залежати від розкладу, а наявність кімнати залежить від годин роботи спа-центру. LS Activity враховує всі фактори та обчислює, коли може бути надана послуга, проведена подія тощо.

Як приклад, нещодавно фахівці SMART business впровадили рішення LS Activity для автоматизації процесів в Leoland. Це найбільший спортивно-розважальний центр України, який відкрився у Львові. Дізнатися більше про кейс впровадження можна у матеріалі. А щоб отримати детальнішу інформацію про можливості LS Activity для бізнесу, тисніть на кнопку нижче.

Отримати консультацію

  1. E-commerce можливості

Рішення LS Central підсилюється додатковими можливостями електронної комерції, що робить бізнес по-справжньому уніфікованими. Тобто всі канали, в тому числі e-сommerce, беруть інформацію та контролюються з єдиної системи.

LS e-сommerce забезпечує необмежену гнучкість у виборі платформи. За замовчуванням пропонується інтеграція з платформою Magento, для якої розроблено розширення. Існують також готові інтеграції з Avensia Storefront, Dynamicweb і Shopify Plus. Загалом модуль має відкритий API, що дозволяє зробити інтеграцію з будь-якою платформою електронної комерції.

Хочете дізнатися більше про LS e-сommerce?

Отримати консультацію

  1. Аналітика LS Insight

LS Insight – це безкоштовне Business Intelligence рішення, що доповнює LS Central. Інструмент дає можливість аналізувати потрібні дані та отримувати зручні звіти без будь-яких труднощів зі створенням власного сховища.

Для візуалізації звітів та демонстрації панелі моніторингу використовується Microsoft Power BI.

Звіти LS Insight доступні до перегляду на будь-якому девайсі в режимі реального часу. Це дозволить отримувати відповіді та приймати ефективні рішення, де б ви не були.

Маєте інші питання стосовно підбору ефективних IT-інструментів та автоматизації бізнесу? Експерти SMART business можуть вам допомогти. Звертайтеся за адресою: sales@smart-it.com


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку