Зимові горнятка WOG об’єднали відомих митців, волонтерів та тисячі українських дітей

Зимові горнятка WOG об’єднали відомих митців, волонтерів та тисячі українських дітей

25.10.2022 11:00
  378
rau

Обрали переможців конкурсу дитячого малюнку «Твори різдвяну дивокаву», який четвертий рік поспіль проводить мережа АЗК WOG. Цьогоріч діти малювали Україну своєї мрії. Три роботи, за які українці віддали найбільше голосів на сайті проекту, традиційно прикрасять різдвяні горнятка, що з’являться у WOG CAFE в день Святого Миколая.

Цього року організатори конкурсу отримали рекордну кількість малюнків – понад 1300. Вибір переможців проходив у два етапи. На першому – спостережна рада обрала 18 фіналістів. До її складу увійшли відомі митці та громадські діячі:

  • Ірма Вітовська-Ванца, акторка, громадська діячка;
  • Ахтем Сеїтаблаєв, актор та режисер;
  • Яніна Соколова, журналістка, громадська діячка;
  • Сергій Дмитрієв, священник, капелан, керівник ГО «Елеос-Україна»;
  • Валерія Татарчук, засновниця благодійного фонду «Твоя Опора»;
  • Ігор та Марина Фостенки, засновники компанії Enjoy the wood.

На другому етапі конкурсу з-поміж робіт фіналістів українці на відкритому онлайн-голосуванні на сайті конкурсу обрали три малюнки, які прикрасять святкові горнятка WOG.

За малюнки голоси віддала чимала кількість поціновувачів дитячої творчості – загалом 58 600 вподобайок.

«Ми ставили за мету конкурсом «Твори різдвяну дивокаву» об’єднати всіх дітей України: в маленьких селах і великих містах, тих, хто через війну змушений залишити рідну домівку, кому пощастило лишитись вдома, хто зараз далеко на чужині. Всі вони – діти України. Цьогоріч ми отримали малюнки від маленьких художників із Сєвєродонецька, Миколаєва, Маріуполя, із с. Дроздинь (Рівненська обл.), с. Боромля (Сумська обл.), смт Драбів (Черкаська обл.) та ін. Свої роботи надсилали маленькі українці, які зараз перебувають у Польщі, Німеччині, Франції, Нідерландах, Канаді, Ізраїлі та інших країнах. З 19 грудня кожен клієнт WOG  зможе зігрітися не просто улюбленим напоєм у святковому горнятку, але й отримати тепло від неймовірної енергії дитячої творчості», – підсумовує  директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

За результатами голосування, лідером глядацьких симпатій стали малюнки 7-річної Олександри Білої із Рівного, 16-річного Сергія Жуковського із Гайворона, що на Кіровоградщині, та 13-річної Вікторії Дрозд із с. Ралівка на Львівщині.

Спеціальну відзнаку від організатора отримала 12-річна Ірина Дуда зі Львова. Маленька художниця отримає заохочувальний приз від WOG.

«Сьогодні надважливо дати дитині шанс розкрити талант. Усі юні митці, які надіслали роботи на конкурс, дуже талановиті, і насправді було дуже важко когось виділити. Те, як вони зобразили Україну своєї мрії, розчулює та дарує віру в наше майбутнє, адже в нас такі неймовірні діти»,- поділилася враженнями  засновниця благодійного фонду «Твоя Опора», представниця спостережної ради конкурсу Валерія Татарчук.

«Ми живемо у складні, але історичні для нашої країни часи. Українські діти – це форпост майбутнього Європи. Рада підтримати разом із WOG кожного маленького українця, який прагне великих змін і мрій», – підкреслила журналістка, громадська діячка, представниця спостережної ради конкурсу Яніна Соколова.

Всі фіналісти отримають подарунки від партнера конкурсу Enjoy the wood. А переможці разом із родинами проведуть дивовижний сімейний вікенд у мальовничому готелі Rixos Prykarpattya.

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку