Продукти ВТМ «Варто» від Varus отримали престижну нагороду Favorite Food & Drinks

Продукти ВТМ «Варто» від Varus отримали престижну нагороду Favorite Food & Drinks

24.10.2022 11:50
  498
rau

Вироби власної торгової марки Varus отримали визнання в п’яти номінаціях єдиного в Україні міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food & Drinks. Чотири продукти ТМ «Варто» від Varus отримали золото, а також один продукт посів другу сходинку конкурсу.

Як повідомила RAU прес-служба мережі, престижною нагородою першості відзначені вироби макаронні «Спіраль», молоко ультрапастеризоване 2,5%, майонез «Провансаль» та сосиски «Віденські». Срібло отримав сир «Фета». Зазначимо, що метою конкурсу Favorite Food & Drinks є виявлення високоякісних продуктів харчування та напоїв за органолептичними характеристиками «сліпим» методом. Незалежні експерти дегустаційної комісії проводять оцінку органолептичних показників продуктів та напоїв у 23 номінаціях.

«Отримані нагороди дуже цінні для будь-якого виробника, адже вчергове доводять високу якість продуктів. Ми у Varus і надалі працюватимемо над тим, щоб радувати наших клієнтів якісними, смачними та доступними товарами», – каже директор управління ВТМ Сергій Чорний.

Довідка. Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією Омега. Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість 116 супермаркет у 25 містах України. Мережа Varus активно розвиває формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.

Читайте також

У Varus стартує фестиваль сиру


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку