Укрзолото буде направляли 100 грн з кожної покупки для ЗСУ

Укрзолото буде направляли 100 грн з кожної покупки для ЗСУ

21.10.2022 03:51
  310
rau

Мережа ювелірних магазинів Укрзолото продовжує працювати у цей надскладний час та розпочала ініціативу – 100 грн з кожної покупки для ЗСУ.

Як повідомила RAU прес-служба мережі, з 1 жовтня, в усіх ювелірних магазинах Укрзолото, розпочалася благодійна акція «Пташки для ЗСУ». Протягом жовтня кожен українець може придбати нові прикраси та внести свій вклад у обороноздатність нашої країни.

Приємним бонусом для всіх клієнтів буде розіграш «золотої пташки». Умови досить прості – для участі у розіграші кулона необхідно сфотографуватися та розмістити фото в Instagram з хештегом #укрзолотоЗСУ. По закінченню ініціативи, уся накопичена сума буде перерахована Благодійному фонду Сергія Притули на БПЛА. Більш детальні подробиці можна знайти на сайті ukrzoloto.ua або запитати у продавців-консультантів в мережі магазинів Укрзолото.

«Ми раді, що разом з клієнтами допомагаємо наблизити перемогу нашої країни. Сьогодні, знаходячись у надскладному становищі, ми віримо у ЗСУ, на потреби якої вже зібрано 123 456 грн. До ініціативи вже долучилася велика кількість небайдужих людей. Думаємо, що до кінця жовтня сума, яку ми передамо благодійному фонду Сергія Притули значно збільшиться…. Все буде, Україна! А ми, від нашої команди хочемо побажати усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!» – прокоментувала директор з маркетингу Укрзолото Галина Комарова.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку