У Varus стартує фестиваль сиру

У Varus стартує фестиваль сиру

21.10.2022 11:20
  608
rau

20 жовтня у Varus стартувало масштабне гастрономічне свято осені – фестиваль «Сир світу». Традиційне сімейне свято триватиме до 9 листопада. У супермаркетах буде представлено більше 500 видів сиру з 15 країн світу, 300 з яких зі знижками до 40%.

Під час фестивалю, який проходить вже п’ятий рік поспіль, Varus пропонує поціновувачам сиру понад 300 різноманітних сортів молочного продукту зі всього світу. Так, цьогоріч, на вітринах супермаркетів представлені найсмачніші сири із Франції, Нідерландів, Іспанії, Італії, Великобританії, Латвії, Литви, Польщі, Ірландії, Німеччини, Бельгії, Швейцарії, Чехії та України.

В рамках фестивалю сиру у Varus для всіх любителів цього продукту діють відчутні знижки – до 40%. А також проводиться акція з розіграшем цінних призів. Так, кожному охочому варто лише придбати акційний сир, що позначений тематичним підцінником, на суму від 99 грн та зареєструвати код з чека у telegram-боті Varus. Серед призів, які будуть розіграні серед учасників акції, – п’ять мультиварок, п’ять електрогрилів, п’ять блендерів, п’ять фондю, п’ять дощок для сирів та п’ятдесят кілограмів сиру.

«Щорічно у жовтні ми радуємо клієнтів різноманіттям сирів на полицях зі усіх куточків світу. Кожен сир, представлений в мережі, відображає неперевершений смак історії країни та її культури. Тож, запрошуємо відвідати фестиваль сиру, скуштувати та оцінити нові смаки й здійснити невеличку смачну подорож світом разом з Varus», – говорить директор з маркетингу Varus Ольга Румянцева.

Довідка. Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією Омега. Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість 116 супермаркет у 25 містах України. Мережа Varus розвиває формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.

Читайте також

Мережа Varus задонатила 1 млн гривень на “Ловця шахедів”


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку