Найбільша в Україні мережа зоомагазинів MasterZoo працює у режимі економного споживання електроенергії

Найбільша в Україні мережа зоомагазинів MasterZoo працює у режимі економного споживання електроенергії

19.10.2022 11:40
  573
rau

Після регулярних атак росії й певних втрат в енергетичній інфраструктурі України, уряд активно закликає громадян і свідомі бізнеси обмежити споживання електроенергії. Мережа зоомаркетів MasterZoo приєдналася до низки бізнесів, які відгукнулися на прохання уряду.

Як повідомила RAU прес-служба мережі, всі 117 магазини мережі у 27 містах України відмовились від використання світла у всіх приміщеннях, що не є критичними для обслуговування відвідувачів, а також мінімізують кількість підсвічувальних ділянок та використання електричних приладів у торговому залі. Таким чином мережа планує скоротити використання електроенергії мінімум на 30%.

“Сьогодні Україна – нація воїнів і волонтерів, які консолідуються навколо спільних цінностей задля життя у свободі та правді. Також Україна – країна життєстійкого бізнесу, який щодня розвиває свою адаптивність, поєднуючи її із креативністю, щоб продовжувати підтримувати суспільство та економіку. І всі свідомі бізнеси, де кожен по-своєму, але всі спільно відгукуються на прохання уряду – чудовий цьому доказ”, — повідомила засновниця всеукраїнської мережі зоомаркетів MasterZoo Поліна Кошарна.

Нагадаємо, що мережа MasterZoo також запустила кампанію по збору пустих бляшанок в мережі магазинів у Києві, які разом з волонтерами перетворюють на окопні свічки – джерело тепла і світла для ЗСУ України. Вироби горять близько кількох годин, не бояться вологи й вітру. Пуста бляшанка з-під вологого корму для домашнього улюбленця – хороший ресурс для майбутньої свічки. В інших регіонах України також заплановано збір бляшанок незабаром.

Довідка. Master Zoo – всеукраїнська мережа зоомаркетів, що понад 15 років забезпечує потреби домашніх улюбленців у кормах, ветпрепаратах, амуніції, товарах першої потреби тощо. Кожен день відкривають двері понад 115 зоомаркетів Master Zoo у 27 містах України. Місія компанії – “добробут домашніх тварин”. 

Читайте також

Поліна Кошарна, Master Zoo: Більшість рішень ініціювала саме команда


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку