Сосиска у тісті чи манна каша? Які страви шкільної їдальні найбільше запам’ятались українцям

Сосиска у тісті чи манна каша? Які страви шкільної їдальні найбільше запам’ятались українцям

20.09.2022 12:40
  415
rau

Мережа супермаркетів Varus провела опитування серед своїх покупців і виявила, які страви вони найбільше запам’ятали зі шкільних років.

Лідер опитування — піца зі шкільної їдальні з ковбасою та грибочками. Її згадали 15% респондентів. На другому місці — здобні булочки з різними начинками: повидло, згущене молоко або просто плюшки з цукром. Їх пам’ятає 10% покупців Varus. Майже стільки ж разів згадували сосиску в тісті, яку назвали 8% учасників.

Окрім того, серед улюбленої їжі дитинства респонденти згадали бутерброди з сиром та ковбасою, печиво, пиріжки з капустою чи картоплею, млинці з різними начинками.

Були й незвичні варіанти, як-от: молочний та гороховий супи, вареники з сиром, манна каша та навіть хліб “цеглинка” і сухарики з різними смаками.

Всього в опитуванні взяли участь 230 покупців мережі. Згадками про найулюбленіші страви свого дитинства вони ділились у мережі Instagram.

Довідка. Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість 116 супермаркет у 25 містах України.

Мережа Varus першою запровадила формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку