Велике оновлення на Великій Васильківській, 45: як виглядає Фокстрот після реформату (фотоогляд)

Велике оновлення на Великій Васильківській, 45: як виглядає Фокстрот після реформату (фотоогляд)

12.09.2022 11:45
  1070
Микола Маранчак

Оновлений магазин Фокстрот відкрився у столиці 10 вересня. Він поєднав напрацьований роками стиль з акцентом на преміум-сегмент в асортименті та сучасний формат в оформленні.

“Фокстрот на вулиці Великій Васильківській, 45 у Києві – один із найвизначніших та найдосвідченіших торгівельних об’єктів мережі у столиці: з огляду на свій вік (магазин працює з 2000-х років) та вигідне місце розташування. Зокрема, завдяки другому чиннику він завжди вирізнявся з-поміж інших асортиментом, значну частину якого становить преміум-сегмент. Цю рису магазин зберіг і після реформат”, – розповіли в мережі.

На досить невеликій торгівельній площі – 412 кв. м – представлено топові позиції за всіма категоріями товару: телевізори, смартфони, ноутбуки, фірмові аксесуари, велика побутова й дрібна техніка.

Щодо дизайну та планограми – магазин оформлений відповідно до актуального формату мережі, в тому числі з облаштуванням адміністративної зони – фірмового хабу. Для відвідувачів доступні звичні сервіси та послуги. Консультують та допомагають з вибором товару висококваліфіковані й досвідчені продавці.

Відзначимо, попередню реновацію цього магазину зі зміною у позиціюванні та товарною матрицею проведено у 2016 році у форматі Foxtrot Show Store. Цьогорічний реформат зумовлений стандартизацією та оптимізацією мережі з урахуванням вимог сьогодення.

Усього станом на вересень 2022 року у мережі Фокстрот продовжує працювати 111 магазинів у 62 містах, з них – 7 як точки видачі інтернет-замовлень. Також у найближчих планах рітейлера – відновити роботу ще одного свого флагмана – магазину електроніки на пр-ті С.Бандери, 21.

Читайте також

В’ячеслав Склонний, ССО Фокстрот: Ринок побутової техніки й електроніки є стабільним, а попит – прогнозованим


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку