З 17 по 31 серпня в ТРЦ Караван у Дніпрі проходить благодійна виставка-продаж арт-об’єктів “З Україною в серці”

З 17 по 31 серпня в ТРЦ Караван у Дніпрі проходить благодійна виставка-продаж арт-об’єктів “З Україною в серці”

25.08.2022 12:15
  557
Костянтин Симоненко

Виставка-продаж проводиться в межах волонтерського проекту «Блюз за Україну 2022». Мета проекту – збір коштів на цільові потреби ЗСУ, зокрема, – на високоточну оптику.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU в прес-службі компанії DCH Infrastructure & Real Estate, окрім робіт сучасних українських художників, виконаних в різних техніках, ТРЦ Караван представив роботи дніпровських фотографів. На портретних фото, в кожному обличчі, в кожних очах – людські емоції, думки, питання, нова реальність нашого життя. Кожний охочий може зробити свій благодійний внесок на підтримку захисників України, придбавши картину або фото-потртет.

“Сьогодні кожен з нас має свій особистий фронт, ми робимо все можливе для себе та своїх рідних. А ще, всіх нас об’єднує жага до життя на своїй рідній землі, жага до перемоги. Тож наблизимо її, допомагаючи нашим військовим виборювати для всіх нас право на власну державність та право вільно жити на своїй землі! ТРЦ Караван щиро дякує всім, хто долучився до цієї ініціативи. Ми – з Україною в серці!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також –

Перелік магазинів та брендів, що працюють в ТРЦ Караван Києва та Дніпра

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку