Ашан Україна у День Незалежності змінила вивіску та лого в соцмережах, аби вшанувати українських захисників

Ашан Україна у День Незалежності змінила вивіску та лого в соцмережах, аби вшанувати українських захисників

25.08.2022 11:10
  773
Дарія Осіїк

Бренд не важливий, важливі люди. Під цим слоганом повела цьогорічний День Незалежності мережа Ашан Україна.

Нині уся діяльність компаній зосереджується не лише на забезпеченні безперебійної роботи, а й на новому векторі допомоги країні в подоланні наслідків воєнних дій та згуртуванні задля спільної перемоги. Ашан Україна символічно відзначила День Незалежності України завдяки маркетинговим активностям, що об’єднали українців по всьому світу.

З початку повномасштабного вторгнення Ашан Україна підтримує державу в різний спосіб: забезпечує роботу магазинів, дбає про працівників, які постраждали від війни, відправляє гуманітарні вантажі на фронт, допомагає країні і своїм працівникам через благодійні фонди, у тому числі через власний фонд «Ашан з Тобою». Ці півроку показали, що ті, хто працюють на всіх фронтах, – від продовольчого до воєнного – справжні герої. Саме тому з нагоди відзначення Дня Незалежності України компанія вирішила символічно вшанувати наших захисників, завдяки яким незалежність залишається нашим безцінним надбанням ось уже 31 рік.

На один день 24 серпня мережа змінила вивіску на одному із найбільших своїх магазинів – Ашан Rive Gauche в Києві, а також оновила лого на всіх сторінках мережі в соціальних медіа. Перша літера назви Ашан із пташкою перемістилася в кінець слова. До назви додали «героям», тож маємо: «Ашан – шанА героям!» Таке символічне нагадування при вході в магазин дає кожному можливість замислитися над ціною, яку доводиться платити кожному українцю за право жити в незалежній країні, і не забути сказати «спасибі».

Цьогоріч Ашан Україна започаткував нову традицію, яку підхопили кілька європейських магазинів. Назвали її – «Мить Незалежності». 24 серпня о 17:55 в усіх великих магазинах мережі в Україні по радіо пролунав аудіозапис із нагадуванням про історичне пленарне засідання Верховної Ради УСРСР 24 серпня 1991 року, адже саме в цю мить 31 рік тому було проголошено Незалежність України, яку нам доводиться і досі захищати. Короткий історичний екскурс завершували слова Тараса Шевченка: «Борітеся – поборете!» Усі відвідувачі та працівники магазинів мали змогу взяти участь у символічному флешмобі й заспівати пісню Тараса Петриненка «Україно, Україно», яка встигла стати знаковою для нашої країни.

Цього року більше ніж 100 000 українців вимушено виїхали до Іспанії. Проте разом із солідарними іноземцями, вони теж мали можливість долучитися до «миті Незалежності». У деяких іспанських магазинах Auchan о 17:55 24 серпня теж пролунало нагадування про те, що саме в цей момент українці отримали Незалежність, але її 31-шу річницю змушені відзначати не вдома. Цей захід європейські магазини Auchan провели, аби підтримати кожного з вимушених переселенців та нагадати світу про високу ціну, яку український народ платить за право жити вільно на своїй землі.

Наступного року «Мить Незалежності» Auchan Україна планує провести не лише в солідарній Європі, а й у українському Херсоні, Сімферополі, Донецьку та інших окупованих містах, де, віримо, будуть магазини українських і міжнародних брендів.

Читайте також – 

Ігор Ковальов, Ашан Україна: Плануємо до кінця року відкрити ще мінімум чотири торгові точки в містах-сателітах або в Києві


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку