Новий проект “Надихаємось українською” у торгових центрах Arricano

Новий проект “Надихаємось українською” у торгових центрах Arricano

09.08.2022 03:20
  777
Дарія Осіїк

Новий проект Arricano покликаний надихнути якомога більше людей спілкуватися українською, показати красу та багатогранність рідної мови, допомогти розмовляти грамотно.

«Ми розпочинаємо важливий та цікавий проект в наших ТРЦ – для відвідувачів тепер звучатиме цикл аудіороликів, в яких вчимо говорити українською правильно, надихаємо красою та мелодійністю нашої рідної мови і розповідаємо цікаві факти про українську. Також, в рамках проекту запускаємо нові рубрики на сторінках торгових центрів Arricano у соціальних мережах, а надалі плануємо ще багато ініціатив та цікавих зустрічей. Як сказав Максим Рильський: «Мова – втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Любімо її, вивчаймо її, розвиваймо її! Борімося за красу мови, за правильність мови, за присутність мови, за багатство мови…» Долучайтесь до нашого проекту та надихайтесь українською!», – закликає директор з маркетингу Arricano Інна Морозова.

Модератором програми є учасниця освітньо-соціального проекту Teachers’ Self Upgrade by Arricano Зінаїда Сукова, до війни викладач української мови та літератури Українського гуманітарного ліцею КНУ ім Т. Шевченка. «Ще навчаючись у Львівському університеті, я зрозуміла важливість моєї майбутньої професії. Крім того, що любити рідну мову, культуру, треба вміти прищепити цю любов до нашої мови іншим. Я протягом 38 років навчаю дітей та дорослих рідної мови, народних пісень. На уроках літератури разом з дітьми поринаю у прекрасний світ української поезії. Сьогодні із задоволенням беру участь у такій важливій та актуальній ініціативі від Arricano», – поділилась Зінаїда Ришардівна.

«Мова – це спосіб духовної самоідентифікації, а не лише засіб комунікації. Через мову людина виявляє свою індивідуальність, культуру, відношення до інших людей і сприйняття світу. Команда Arricano активно долучається до розвитку і поширення української мови, підтримуючи гостей наших торгових центрів на шляху її вдосконалення», – зазначила CEO Arricano Анна Чуботіна.

Читайте також – 

Чистий прибуток Arricano за минулий рік збільшився в 1,8 рази – до майже $38 млн


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку