У Varus літні новинки зі смаком моря: паста “Ікорка” від ТМ Varto

У Varus літні новинки зі смаком моря: паста “Ікорка” від ТМ Varto

12.07.2022 09:42
  743
Костянтин Симоненко

До літнього сезону мережа супермаркетів Varus підготувала новинку від власної торгової марки Varto. Цього разу це паста “Ікорка” з ікри оселедця з м’ясом креветки та краба. Нова закуска стане справжньою знахідкою на період пікніків.

У Varus літнє оновлення асортименту. Торгова марка Varto презентувала новинку – пасту з ікри оселедця з м’ясом креветки та пасту з ікри оселедця з м’ясом краба. Компактну упаковку по 160 грамів за ціною 52,9 грн зручно взяти з собою на пікнік.

Освіжаюча закуска добре пасує до канапок чи бутербродів. Нові літні смаки креветки та краба подарують відчуття морського відпочинку з автентичною їжею будь-якого узбережжя.

“Мережа супермаркетів Varus та торгова марка Varto цінують своїх клієнтів. Тож постійно шукаємо нові шляхи як для свого розвитку, так і для задоволення потреб покупців. Тому ми вирішили розробити новинку – пасту з оселедця з м’ясом креветки та пасту з оселедця з м’ясом краба. Це поживно, корисно та просто смачно”, – розповіла начальниця відділу розробки власних торгових марок Varus Ганна Бурцева.

Нові продукти вже на полицях Varus. Крім цього, їх можна замовити онлайн через сайт go.varus.ua.

Довідка: Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна їх кількість – 116 супермаркетів у 25 містах України. Мережа Varus першою запровадила формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.

Varto — власна торгова марка Varus, що пропонує широкий асортимент товарів відмінної якості: м’ясні вироби та ковбаси, сири та молочні продукти, солодощі та напої, бакалія та консервація, виготовлені на спецзамовлення мережі супермаркетів. Всі товари мають високі смакові показники та складають достойну конкуренцію відомим брендам. ТМ Varto — висока якість за нижчою ціною.

Читайте також –

День Конституції: у Varus жартівливо нагадали про права клієнтів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку