Новинки в лінійці власної торгової марки Varto мережі Varus

Новинки в лінійці власної торгової марки Varto мережі Varus

20.06.2022 04:51
  632
rau

В мережі супермаркетів Varus випустили солодкі новинки від власної торгової марки Varto — тістечка та трубочки зі згущеним молоком. Новинки представлені в яскравому дизайні та нагадують смак дитинства.

Літні новинки від ВТМ Vatro представили у Varus. Це тістечка-горішки та трубочки зі згущеним молоком. Смаколики, що полюбилися багатьом ще в дитинстві.

Солодкі смаколики мають яскравий дизайн упаковки, тож покупець неодмінно помітить їх на полиці супермаркету.

Солодощі виготовлені із високоякісних продуктів та мають відмінні смакові показники, а головне ‒ конкурентну ціни по зрівнянню з продуктами аналогічної якості ‒ набір коштує 69,9 грн. В коробочці з горішками ви знайдете 12 тістечок загальною вагою 270 грамів, трубочек зі згущенкою – 4 штуки загальною вагою 200 грамів.

“Спогади дитинства найсолодші. — говорить Ганна Бурцева, начальниця відділу розробки власних торгових марок Varus. — Тому ми ретельно підійшли до рецептури горішків та трубочок від ВТМ Varto і обрали найкращі продукти для їх виготовлення. Сподіваюсь, що поласувавши нашою новинкою ви порините в приємні спогади дитинства!”

Смаколики доступні на полицях мережі супермаркетів Varus а також можна замовити онлайн доставку на сайті go.varus.ua.

Приємних та смачних вам спогадів!

Довідка. Varus – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість 116 супермаркет у 25 містах України.

Мережа Varus першою запровадила формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.

Varto — власна торгова марка Varus, що пропонує широкий асортимент товарів відмінної якості: м’ясні вироби та ковбаси, сири та молочні продукти, солодощі та напої, бакалія та консервація, виготовлені на спецзамовлення мережі супермаркетів. Всі товари мають високі смакові показники та складають достойну конкуренцію відомим брендам. ТМ Varto — висока якість за нижчою ціною.

Читайте також –

Varus здійснив 40 «Смачних дитячих мрій»


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку