Такі часи: Гарік Корогодський повернувся до операційного керування столичним ТРЦ DREAM

Такі часи: Гарік Корогодський повернувся до операційного керування столичним ТРЦ DREAM

06.06.2022 02:15
  3374
Дарія Осіїк

Керуючий директор Dream Роман Ємець 31 травня пішов з посади. Зараз він зайняв посаду генерального директора інвестиціійної компанії у сфері комерційної нерухомості Smart Urban Solutions.

Про це стало відомо з інформації на його сторінці в Linkedin. До операційного управління ТРЦ DREAM, за повідомленням українського Forbes, повернувся Гарік Корогодський.

Нагадаємо, що посаду керуючого директора у столичному торгово-розважальному центрі Dream Town ввели на початку 2020 року, її зайняв Роман Ємець. До цього Роман був керівником одеського ТРЦ Riviera.

Його загальний стаж роботи в сфері рітейлу і комерційної нерухомості складає близько 17 років. Крім роботи в ТРЦ Riviera та ТРЦ Dream, він займався реконцептом торговельного центру Пасаж в Одесі, був директором ТРЦ Aladdin в Києві, керував проектами девелоперської компанії Ceetrus Ukraine (раніше Immochan Ukraine), а також працював у міжнародній консалтинговій компанії JLL. До призначення на посаду керуючого директора Dream топ-менеджер працював директором з управління активами групи Vertex United, в яку входять, зокрема, готелi «Брістоль», «Лондонська» в Одесі та «Президент-Готель» в Києві.

Читайте також – 

Кадрові зміни в рітейлі: Lidl, Glovo, Епіцентр, Нова пошта, КОЛО


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку