Bizerba запрошує на презентації інноваційних технологій і сервісів на EuroCIS2022

Bizerba запрошує на презентації інноваційних технологій і сервісів на EuroCIS2022

28.05.2022 09:30
  741
rau

Дюссельдорф, 31 травня – 2 червня 2022 року. Зала 9, Стенд F20: презентація Bizerba “Сформуйте своє майбутнє. Сьогодні.”

Яким буде супермаркет майбутнього? Ласкаво просимо до інтелектуального супермаркету Bizerba. Відчуйте, як легко відповідати сучасним тенденціям споживчої поведінки за допомогою сервісів самообслуговування з використанням штучного інтелекту.

Контролюйте продуктивність та ресурси магазину у будь-який час. Прозорий моніторинг у режимі реального часу – це ваш інструмент.

Переконайтесь особисто на стенді Bizerba, наскільки інтуїтивним є використання ваг K3! Прокрутка та гортання контенту такі ж прості, як на смартфоні.

Швидко налаштуйте під свої індивідуальні потреби меню ваг за допомогою функції drag & drop. Перетворіть своїх співробітників у команду мрії, що працює за прилавком freshfood на вагах K3. ​Спробуйте, як за лічені секунди ви можете запровадити щоденні акції та пропозиції та наскільки зручно та легко працювати продавцем у відділі свіжих продуктів сучасного супермаркету.

Дізнайтесь більше: Shape your future. – Makes you better (bizerba.com)

Відвідайте Bizerba на #EuroCIS2022:
  • Зала 9, Стенд F20
  • Дюссельдорф, 31 травня – 02 червня 2022 року

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку