Всупереч війні: мережа АНЦ відкриває нові аптеки

Всупереч війні: мережа АНЦ відкриває нові аптеки

20.04.2022 10:30
  815
Костянтин Симоненко

Щодня фармацевти аптек обслуговують тисячі клієнтів по всій Україні, ризикуючи своїм життям. За час війни один з лідерів аптечного ринку – аптеки АНЦ, Копійка, ШАР@ – відкрили п`ять нових аптек.

Як повідомили RAU у прес-службі компанії, було відкрито аптеки за такими адресами:

  • аптека ШАР@ у Львові, вул. Городоцька, 80
  • аптека ШАР@ у Черкасах, вул. Черновола, 33
  • аптека АНЦ у місті Бучач, вулиця Галицька, 62
  • аптека ШАР@ у Чернівцях, вулиця Комарова, 31
  • аптека ШАР@ у Черкасах, вулиця Іллєнко, 64/1

«Ми розуміємо, наскільки важливо розвивати мережу аптек та підтримувати клієнтів у будь-якій ситуації. Тому продовжуємо працювати та відкривати нові аптеки аби піклуватися про кожного, хто цього потребує. Адже головне бути з клієнтом не лише коли в нього все добре, а й коли йому потрібна допомога у складний період», – зазначив СЕО мережі аптек АНЦ Микола Щербина.

Наразі, стратегія аптек АНЦ зосереджена на тому, щоб допомогти вистояти, адаптуватися та рухатися далі у цей час. Так, задля безпеки та зручності клієнтів, відновлено роботу інтернет-замовлень та онлайн оплати на сайті АNC.UА.

Як зазначає Микола Щербина: «У будь-якому випадку, у кожному переломному моменті є поштовх до розвитку та виходу з кризової ситуації: нові можливості та послуги в аптеці, оптимізація роботи та відкриття нових напрямків тощо».

Щодня аптекарі роблять неймовірні речі: допомагають та продовжують працювати незважаючи на обставини. Життя будь-якого бізнесу також повинно тривати, щоб якнайшвидше відновити звичний стан речей та покращити умови життя людей в країні.

Читайте також –

Мережа АНЦ: працюють більше 900 аптек по всій країні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку