Корпорація АТБ працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі

Корпорація АТБ працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі

24.02.2022 09:26
  1791
Іван Зайцев

Офіційна заява корпорації АТБ.

Маркетинг-директор мережі супермаркетів АТБ на своїй Facebook-сторінці оприлюднив офіційну заяву корпорації АТБ у зв’язку із вторгенням російських окупантів в Україну. RAU публікує повний текст заяви.

З ранку сьогоднішнього дня ворог розпочав інтенсивні обстріли наших підпозділів на сході, а також центрів військового управління та аеродромів у інших регіонах. На даний час українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам. Наші військові роблять усе, щоб захистити вас і не дати агресорові шансу на прорив.

В умовах, що склалися, корпорація АТБ» працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі. Магазини торговельної мережі «АТБ» забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення. Логістична та транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особовим контролем.

Керівництвом компанії розроблені відповідні плани дій при загострені ситуації, в першу чергу у районах прямого озброєного зіткнення. Працює створений оперативний штаб, проводиться погодинний моніторинг подій. Введені додаткові посилені заходи безпеки, щодо можливої необхідної евакуації співробітників компанії.

Звертаємося та закликаємо всіх наших покупців, колег та партнерів: зберігайте спокій та не піддавайтесь паніці! Ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи потрібна ваша підтримка. Ваш спокій і впевненість у Збройних силах України наразі найкраща допомога!

За нами правда, за нами перемога!

Слава Україні!

Читайте також –

Зараз війна: що означає для бізнесу введення воєнного стану в Україні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку