Формула кредитування від мережі Apple моносторів iSTUDIO: сервіс від Смарт Фінанс та додаток Дія

Формула кредитування від мережі Apple моносторів iSTUDIO: сервіс від Смарт Фінанс та додаток Дія

04.02.2022 11:46
  689
rau

Компанія iSTUDIO уклала договір зі Смарт Фінанс – організацією-партнером банків-лідерів споживчого кредитування в Україні. Тепер клієнтам мережі моносторів ще зручніше та вигідніше купувати техніку  Apple.

Кредити на придбання техніки були і залишаються одними з найзатребуваніших серед українських споживачів. Коливання курсу валют і темпи інфляції роблять тривале накопичення коштів на вподобаний гаджет незручним та невигідним. Мережа моносторів iSTUDIO щодня працює над удосконаленням сервісу у власних торговельних точках. Цінуючи тривалі й взаємовигідні стосунки з клієнтами, компанія надає покупцям можливість вибору зручного способу придбання оригінальної і надійної техніки преміум-класу.

Черговим кроком на шляху до реалізації принципу доступності техніки Apple стало максимально комфортне та швидке укладання кредитної угоди. Менеджмент компанії поставив перед собою амбітну мету – видавати кредит протягом 7 хвилин. Її реалізація стала можливою завдяки кредитному сервісу від Смарт Фінанс та миттєвій ідентифікації особи клієнта за цифровими документами у додатку Дія. Організація Смарт Фінанс є надійним кредитним посередником, чия діяльність відповідає вимогам ЗУ “Про споживче кредитування” і Постанові НБУ № 50 “Про впорядкування діяльності кредитних посередників у сфері споживчого кредитування на ринку банківських послуг”. Таким чином клієнти iSTUDIO позбавлені необхідності самостійно шукати банк-кредитор чи вдаватися до послуг мікрофінансових організацій.

Оформлення кредиту відбувається у кілька простих кроків у всіх магазинах мережі iSTUDIO. Оптимізація багатьох процесів зробила процедуру кредитування прозорою та простою. Менеджер ідентифікує особу клієнта за ID-карткою чи закордонним паспортом у додатку Дія, після чого укладається кредитний договір. Далі банк-партнер кредитної програми виконує платіжне доручення. Вся процедура для клієнта займає близько 10 хвилин від моменту підписання документів до отримання товару.

Таким чином, кредитна програма від мережі Apple моносторів iSTUDIO та сервісу Смарт Фінанс являє собою професійний набір засобів з фінансування покупців, а для клієнтів – це прозорий та вигідний інструмент з мінімізації фінансових витрат.

Читайте також –

Роялті сплачено! Досвід співпраці мережі моносторів iSTUDIO та TMM-Ukraine


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку