«Новорічне диво від SK» – благодійна ініціатива від Sayenko Kharenko

«Новорічне диво від SK» – благодійна ініціатива від Sayenko Kharenko

24.12.2021 03:18
  441
Дарія Осіїк

Sayenko Kharenko запускає проект, що допоможе здійснити заповітні бажання та подарувати надію тим, хто цього найбільше потребує.

Читати російською мовою

Read in English

10 років тому компанія ухвалила важливе рішення — дарувати корпоративні подарунки виключно від українських виробників, створюючи святковий настрій та водночас підтримуючи нашу країну. Цього року Sayenko Kharenko робить наступний логічний крок та приєднується до всесвітнього руху — alternative giving. Частину цьогорічного новорічного бюджету Sayenko Kharenko пожертвує на благодійну ініціативу «Новорічне диво від SK».

Разом з партнером dobro.ua, найбільшою в Україні фандрайзинговою платформою онлайн-благодійності, юридична компанія вибрала три благодійні ініціативи, спрямовані на допомогу новонародженим дітям, людям похилого віку та тваринам. Докладніше про благодійну ініціативу «Новорічне диво від SK» можна прочитати за посиланням: https://giftsthatmatter.sk.ua/

Команда Sayenko Kharenko запрошує всіх охочих приєднатися до проекту та пожертвувати кошти на добрі справи. Підтримати проекти можна за посиланням: https://dobro.ua/special_project/novorichne_divo_vid_sk

Благодійна акція «Новорічне диво від SK» триватиме до 14 січня 2022 року, а вже 17 січня 2022 року буде оприлюднено результати та перераховано кошти.

Довідка. Sayenko Kharenko — одна з провідних юридичних фірм України, що надає комплексну підтримку в усіх основних галузях економіки. Заснована у 2004 році, тепер фірма є однією з найбільших юридичних фірм України і налічує більш як 120 юристів. За 17 років Sayenko Kharenko допомогла понад 2000 клієнтам із 60 країн світу: від міжнародних корпорацій до некомерційного сектора.

Читайте також –

Благодійний проект “Станьте чарівниками”


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку