Різноманітний total black: чорний — це не занудно!

Різноманітний total black: чорний — це не занудно!

23.11.2021 03:34
  466
rau

Чорний колір — це завжди актуально, вишукано й круто. Total black look все частіше можна зустріти не тільки на подіумах та світських подіях, а й у повсякденному житті.

Чорний може бути водночас нейтральним і глибоким, він пасує всім без винятків: і блондинкам, і брюнеткам, і рудим, і шатенкам. Цей колір — компліментарний і елегантний, універсальний і загадковий. І ще більш цікавим і неповторним ваш total black look зроблять ювелірні прикраси. Стилісти Ювелірного Дому ZARINA підібрали для вас кілька варіантів — надихайтесь!

Total black look #1: діловий

Офіс, ділова зустріч, бізнес-ланч — такий лук тут буде доречним. Лаконічність образу підкреслять вишукані ювелірні прикраси: сережки й каблучка зі срібла з жовтим родажем, прикрашені чорною емаллю, перлами й фіанітами, з колекції Fashionista by ZARINA Creative.

Total black look #2: гламурний

Чорний — ідеальний інструмент для створення гламурного образу. Цей лук підійде тим, хто збирається, приміром, на відкриття виставки, до модного бару, на клубну вечірку або cocktail party. Прикраси з колекції LOVE & JOY by ZARINA Story — делікатний браслет з білого золота з діамантом, оніксом та білим агатом, вишукане кольє та довгі сережки з тим самим камінням — гармонійно довершать образ, не “перетягуючи” на себе аж занадто багато уваги. Важливі не окремі деталі, а те, як картинка виглядатиме в цілому.

Total black look #3: оригінальний кежуал

Еклектика — для тих, хто має інтуїтивне відчуття стилю і впевнений у своєму мистецтві поєднувати неочевидні речі. Такі, наприклад, як худі та капелюх з широкими полями. До цього образу — сміливі, трохи “припанковані” сережки зі срібла з білим родієм та чорною емаллю з колекції NEON by ZARINA You та кольє “Хіларі” зі срібла з агатом і оніксом з колекції WE WILL SEA by ZARINA You.

Total black look #4: “модна професорка”

Якщо ви викладачка і маєте виглядати авторитетно, це — зовсім не привід відмовлятись від стильного образу! Тут ми трохи відійшли від концепції total black, додавши у цей лук пару контрастних нюансів. Це одна з найголовніших переваг чорного: від ідеально поєднується з іншими яскравими кольорами. Вишукані окуляри — ознака не тільки інтелекту, а й гарного смаку. Додайте трохи стриманого шику — каблучки з білого золота з білими, чорними і коньячними діамантами та браслет “Ліана” з колекції FRESKY by ZARINA Fine —  і вважайте ваш лук абсолютно готовим! Enjoy!

Total black look #5: романтичний

Довга спідниця, приталений жакет у вінтажному стилі, вишукані ботильони, французький берет — ці деталі створюють романтичний образ богемної парижанки. Самі парижанки добре знаються на прикрасах: вони обов’язково оцінили б оригінальну  каблучку та розкішні сережки з білого золота з білими та чорними діамантами з колекції FRESKY by ZARINA Fine, котрі ми обрали для цього луку. Не забудьте вишуканий акцент — помаду відтінку бордо. І вперед, Париж чекає!


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку