Відкриття святкової ілюмінації ЦУМ у Києві

Відкриття святкової ілюмінації ЦУМ у Києві

22.11.2021 01:31
  163
Костянтин Симоненко

Вже другий рік поспіль новорічний сезон у серці столиці розпочався увімкненням святкової ілюмінації фасаду ЦУМ Київ у партнерстві з ДТЕК. Спеціальними гостями урочистої події стали солісти Національної опери України – прими-балерини Анастасія Шевченко та Наталія Мацак, а також провідний соліст Олексій Потьомкін.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU у прес-службі компанії, в цьому сезоні ЦУМ анонсував партнерство з Національною оперою України та відкрив вітрини, натхнені всесвітньо відомою казкою «Лускунчик» та її інтерпретацією у балетних та театральних виставах, музичних творах, класичних та аудіокнижках. Продовжуючи цьогорічну концепцію, офіційно розпочати святковий сезон були запрошені саме зірки балету.

Ввечері 17 листопада кияни та гості столиці долучилися до нової традиції та в атмосфері зимової казки насолодилися святковою ілюмінацією.

Генеральний директор ЦУМ Київ Євген Мамай: «Святкова ілюмінація ЦУМу – це приклад дієвого довгострокового партнерства, яке триває вже другий рік поспіль. Адже для реалізації цього проєкту об’єдналися представники з різних сфер. Дякуємо нашому партнеру, ДТЕК, за підтримку, для нас це цінний досвід».

Святкування продовжили на закритому заході у лофт-просторі ЦУМ, де гості занурилися у світ мистецтва та краси, ставши свідками перфомансу з партії балету «Лускунчик». Головну роль Клари виконала прима-балерина та заслужена артистка України Анастасія Шевченко. У ролі Принца виступив провідний соліст балетної трупи Національної опери України та заслужений артист України Олексій Потьомкін. У перфомансі також взяли участь молоді перспективні артисти балету: Олександра Берьозкіна, Марина Ластовина, Діана Стеценко, Катерина Гідзіль, Діана Іванченко, Анастасія Тьокіна. Балетмейстером-постановником виступив Віктор Іщук – прем’єр балетної трупи Національної опери України. На захід завітали партнери та друзі ЦУМу, а також представники медіа зі своїми родинами.

Маркетинг-директорка ЦУМ Київ Маруся Коваль: «Ми дуже раді, що нам вдалося створити щорічну традицію для всього міста. Новорічний сезон у ЦУМі офіційно розпочато, і ми запрошуємо всіх із сім’ями та друзями насолодитися красою святкової ілюмінації та казкових вітрин, а також придбати подарунки для близьких та друзів».

Нагадаємо, що вперше декоративне підсвічування фасаду універмагу ЦУМ та ДТЕК ввімкнули у 2021 році, за декілька місяців реалізувавши проєкт від ідеї до повного встановлення 7 600 ретроламп теплого свічення по контуру будівлі. А запрошеним гостем події був популярний український продюсер і креатор музичної корпорації – MONATIK.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку