Знижки з нагоди нового відкриття SOVA Pick Up в ТРЦ Aladdin

Знижки з нагоди нового відкриття SOVA Pick Up в ТРЦ Aladdin

08.11.2021 04:26
  344
rau

SOVA Pick Up з’явиться вже 10 листопада. 

Спеціально до відкриття SOVA, перші п’ять покупців отримають сертифікати номіналом 1000 грн, а для всіх інших відвідувачів з 10 по 16 листопада включно діятимуть знижки до -55% на асортимент в наявності та інтернет замовлення. 

“SOVA Pick Up в ТРЦ Aladdin – це вже третя торгова точка нового формату бренду. Ми розширяємо географію представленості ювелірного дому в зручних для клієнта локаціях. А новий формат торгової точки допоможе максимально прискорити та полегшити взаємодію клієнта з магазином незалежно від каналу продажу і таким чином бути ближчими до клієнта. Тепер забрати своє інтернет замовлення та познайомитися з бестселерами бренду можна ще простіше”, – говорить Кристина Башлій, директор з маркетингу SOVA.

SOVA Pick Up – формат торгових точок, які займають всього 2 кв. м. Перш за все, такий формат був розроблений для видачі замовлень з інтернет-магазину. SOVA Pick Up має багато функцій – тепер просто на ТТ можна зручно оформити покупку з сайту SOVA через планшет. Також тут будуть представлені прикраси з флагманських колекцій ювелірного дому, для того щоб клієнти могли детальніше ознайомитися з бестселерами бренду.

Читайте також

Чернівці, зустрічайте першу локацію ювелірного дому SOVA


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку