Огляд новин fashion рітейлу: H&M, LC Waikiki, бренди Inditex, Lacoste, Ecko Unltd та інші

Огляд новин fashion рітейлу: H&M, LC Waikiki, бренди Inditex, Lacoste, Ecko Unltd та інші

20.10.2021 08:15
  1052
Дарія Осіїк

Унікальний концепт нового магазину Ecko Unltd, розширення мережі LC Waikiki, унікальний магазин-флагман Lacoste, нові магазини бренду H&M та інші новини мереж магазинів одягу та взуття.

Читати російською мовою

Inditex відмовиться від власного бренду одягу Uterqüe

Цей бренд буде інтегрований у мережу магазинів Massimo Dutti, повідомляє Fashion United. Таким чином Inditex збирається зміцнити бренд Massimo Dutti, перш за все на ринках США, Канади, Мексики та Туреччини.

Бренд Uterqüe був запущений у 2008 році як бренд з більш складною концепцією, зосереджений на аксесуарах преміум-класу. Мережа починалася з п’яти магазинів. Зараз бренд Uterqüe має 80 магазинів на 16-ти ринках. Після його інтеграції у Massimo Dutti бренд буде представлений у 650 магазинах на 74-х ринках.

Плюс два H&M в Україні

У львівському ТРК Victoria Gardens 28 жовтня H&M відкриє свій перший магазин у Львові. Таким чином, Львів стане четвертим містом в Україні, у якому представлений бренд, після Києва, Харкова й Одеси. Цей магазин займе локацію одразу на двох поверхах загальною площею 1900 кв. м. Інтер’єр магазину виконаний у найновішій концепції бренду й відрізняється м’яким освітленням та природними кольорами, що створює комфортні умови для шопінгу. У новому H&M будуть представлені відділи жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу. Крім того, в магазині можна буде знайти лінійку спортивного одягу H&M Sport.

Також нещодавно шведський рітейлер повідомив на своїй сторінці у фейсбуці про відкриття нового магазину H&M у ТРЦ Respublika. Точна дата відкриття магазину поки що не повідомляється, відомо лише, що це буде взимку.

Магазин Ecko Unltd в унікальному концепті 

Американський бренд Ecko Unltd відкрив монобрендовий магазин в ТРЦ Ocean Plaza. Дизайн виконаний в унікальному для України концепті, який передає на 100% стилістику бренду. Магазин площею 157 кв. м представлений на першому поверсі ТРЦ. Офіційне відкриття відбулося 2 жовтня.

Ecko Unltd – американський бренд вуличної одягу, названий за прізвищем свого засновника Марка Еко. Спочатку торгова марка була пов’язана з хіп-хопом і скейтбордінгом, але на початку 2000-х Ecko Unltd перейшла в міський мейнстрім. Покупцями бренду є стильні молоді люди, які цікавляться графіті, музикою, спортом і модою. Відмінна риса продукції – стилістика, заснована на графіті. Eckō Unltd має більше 400 доступних малюнків, які використовуються у всіх категоріях товарів.

Бренд представлений в більш ніж 6000 точок продажів по всьому світу. В Україні магазини компанії є в двох містах – Київ і Харків. Магазин в Ocean Plaza представить два американських бренди Ecko Unltd і Ucla. Асортимент бренду складається з спортивних костюмів, світшотів, футболок, сорочок, трикотажу, брюк чінос, джинс, верхнього одягу для чоловіків і жінок, а також аксесуарною групою.

Унікальний магазин-флагман Lacoste в ТРЦ Ocean Plaza

У жовтні бренд Lacoste представить перший в Україні флагман в форматі Le Club Evolution в ТРЦ Ocean Plaza на першому поверсі. Особливістю формату є динаміка в оформленні торгового залу й унікальна презентація розвіски. Також в магазині буде доступний найширший асортимент моделей. Площо нового магазину становитиме 255 кв. м.

Магазин нової торгової марки Obrana від Anabel Arto 

У ТРЦ Aladdin на другому поверсі відкрився магазин Obrana площею 98,3 кв. м. Це перший магазин майбутньої мережі нового українського бренду від відомого вже бренду Anabel Arto. Асортимент нового магазину включає в себе спідню білизну та товари для відпочинку для успішних та впевнених в собі жінок. 

Магазини п’яти брендів Ultra Group відкриються у ТРЦ Planeta Mall

 

У харківському ТРЦ Planeta Mall відкриються магазини fashion-рітейлера Ultra Group – Karl Lagerfeld, Baldinini, Super Dry, Levi’s, Guess. Сукупна площа торгових приміщень складе близько 830 кв. м, що дозволить надати відвідувачам максимальний асортимент одягу та аксесуарів fashion-групи. Ексклюзивним брокером проекту виступила компанія UTG. Кожна марка буде представлена ​​в форматі монобрендового магазину. Площа Karl Lagerfeld складе 120 кв. м, Baldinini – 110 кв. м, Super Dry – 196 кв. м, Levi’s – 160 кв. м, Guess – 240,6 кв. м. Всі бренди Ultra Group будуть відкриті в новітніх оригінальних форматах з привабливим дизайном торгових залів і зручною експозицією товару. 

UltraGroup – один з лідерів fashion-індустрії України та ексклюзивний дистриб’ютор всесвітньо відомих брендів Karl Lagerfeld, Baldinini, Super Dry, Levi’s, Guess, Hugo. Зараз торговельна мережа в Україні об’єднує близько 90 монобрендових торгових магазинів. 

Компанія ARGO відкрила чотири нові магазини в Харкові 

У харківському ТРЦ Nikolsky відкрилися відразу чотири магазини компанії Argo: Benetton, Mango, Pinko та Scotch&Soda. Загалом нові магазини зайняли більше 900 кв. м. 

Модні бренди у ТРЦ Respublika Park 

Серед майбутніх fashion орендарів ТРЦ Respublika Park присутня MTI Group – компанія, яка займається розвитком ряду міжнародних брендів на території України. Вона, зокрема, представить в об’єкті такі бренди: Intertop (665 кв. м), Marc O’Polo (220 кв. м), Skechers (176 кв. м), Geox (149 кв. м), Armani Exchange (149 кв. м), Vans (135 кв. м), The North Face (134,7 кв. м), Ecco (130 кв. м), Timberland (102,5 кв. м), Tous (77,3 кв. м), Pandora (74,6 кв. м) та Kiko Milano (72,8 кв. м).

В Respublika Park також будуть представлені бренди, що входять до польської fashion-групи LPP, а саме: Reserved (2699 кв. м), Sinsay (1602,1 кв. м), Cropp (785,6 кв. м), House (742,8 кв. м), Mohito (615,2 кв. м).

Найпопулярніша мережа спортивних магазинів – Sportmaster – буде представлена в галереї спортивних товарів ТРЦ магазином площею 1741 кв. м.

Доповнять пул орендарів три бренди родом з Німеччини – Roy Robson (294,2 кв. м), Betty Barclay (152,2 кв. м), Frank Walder (148,6 кв. м). VOVK – провідний бренд жіночого одягу, народженний в Україні, відкриє студію площею 119,3 кв. м. Lucky Look – українська торгова марка сонцезахисних окулярів та головних уборів буде представлена в об’єкті магазином площею 59,8 кв. м. 

Попередньо вже були укладені угоди з такими модними операторами як група Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Oysho, Massimo Duti), MustHave, DeFacto, All Stars, Colin’s, Gepur, MD-Fashion Group з брендами Under Armour, STEM, Walker, Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein, Mexx, Gant, Etam,Tezenis, Calzedonia, Intimissimi, Bra bra bra.

Benetton планує перенести своє виробництво з Азії в інші країни

Італійський рітейлер Benetton заявив про перенесення виробництва з азійського регіону, оскільки через збої в ланцюжках постачання та зростання цін на логістику шити там стало невигідно. Наприкінці 2022 року Benetton має намір удвічі скоротити виробництво в Азії, перенісши заводи в Сербію, Хорватію, Туреччину, Туніс і Єгипет. Таким чином рітейлер хоче наблизити виробництво до Європи — свого основного ринку. У 2021 році Benetton вже вивів понад 10% виробництва з таких країн, як Бангладеш, В’єтнам, Китай та Індія. 

Нові магазини LC Waikiki

10 жовтня у столичному ТРЦ Blockbuster Mall відкрились відділи турецького бренду LC Waikiki – LCW Dream та LCW Home. Загальна площа двох об’єктів складає 515 кв. м, кожен з них має окремий вхід. У відділі LCW Home вперше оформлена окрема вітрина з товарами для дому. Асортимент розділений на зони: окремо кухня, ванна кімната, спальня та вперше дитячий відділ Home. Серед іншого в магазині можна знайти постільну білизну, товари для ванної кімнати та кухні, декор для дому. LCW Home оформлено в найновішому концепті. У відділі LCW Dream представлена колекція піжам та білизни для жінок та дітей, для вагітних, спеціальна колекція Young для підлітків та інше. 

Цього ж дня також відбулося відкриття ще одного LCW Dream у харківському ТРЦ Караван.

Читайте також – 

Огляд новин fashion: Mango, Sinsay, H&M, LC Waikiki, Off-White, MEXX, Bimba Y Lola та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку