Яким буде інноваційний digital-парк розваг Neopolis indoor themepark в ТРЦ Respublika Park (презентація)

Яким буде інноваційний digital-парк розваг Neopolis indoor themepark в ТРЦ Respublika Park (презентація)

19.10.2021 02:00
  4375
Іван Зайцев

ТРЦ Respublika Park не припиняє дивувати своїх майбутніх гостей. Тут, вперше в Україні, відкривається інноваційний digital-парк розваг – Neopolis indoor themepark площею 11 000 кв. м.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Реальне цифрове місто з терабайтами атракціонів, в якому злилися воєдино віртуальна та доповнена реальність, кіберспорт, майстер-класи від DJ, Party Space з караоке та багато іншого, де кожен член сім’ї знайде для себе заняття до душі – ось що таке Neopolis. Загальна площа парку становить 11 000 кв.м і він розрахований на всі вікові групи: дітей, дорослих, а також підлітків.

Відчути адреналін, азарт і мурашки, як в Грі в кальмара? Проїхатися на американській гірці навіть взимку? Злетіти над світом у віртуальній реальності? Подружитися з Мандалорцем? Взяти участь в битві на виживання? У Neopolis можливо все!

З фантастичних фільмів люди вже звикли до того, що віртуальна реальність знаходиться на відстані витягнутої руки, і в ній дуже просто опинитися. Але тільки в Neopolis ця концепція реалізована на всі 100% її розробила та втілила компанія з 20річним досвідом роботи в сфері парків розваг KCC Entertainment Design (Бельгія). У Neopolis більше 30-ти атракціонів всіх типів екстремальних, сімейних, інтерактивних, спортивних, при цьому в них використовуються технології віртуальної, доданої та змішаної реальності.

У чому ж особливості Neopolis indoor themepark?

Neopolis indoor thempark
  • 11 000 кв. м
  • найдовша крита американська гірка в Європі
  • найбільший і топовий вибір VR-атракціонів
  • перше anti-adult кафе 80 Lvl для тінейджерів
  • кіберспортивна зона
  • хайпові воркшопи DJ, Street Style і роботи
  • битва стартапів за епічний приз
  • тридцять атракціонів, які генерують фан і хайп
  • супер-сучасна колекція відеоігор
Екстремальні атракціони

Любителям екстриму є де розігнатися. У парку найбільша крита американська гірка в Європі, а значить гарантований максимальний драйв. Вежа падіння, водяна гірка, бамперні машини – це далеко не повний набір легендарних атракціонів.

VR-ігри й атракціони

Ігри в шоломах віртуальної реальності, які дозволяють бачити на 360 градусів і повністю зануритися в гру – з командою або поодинці. Neopolis пропонує найбільш інноваційне обладнання та фантастичний набір ігор на будь-який смак. Також можна спробувати атракціони, де віртуальна реальність надає звичним розваг нові незвідані грані відчуттів

AR-ігри і атракціони

Захоплюючі ігри з доповненою реальністю вразять всіх, навіть найдосвідченіших в розвагах дітей і дорослих. Унікальні технології, які вперше будуть втілені в парку розваг Neopolis, буквально змусять “не вірити своїм очам”, коли навколишній простір буде змінюватися як за помахом чарівної палички.

Кіберспорт

Любителям і професіоналам кіберспорту більше не потрібно знімати комп’ютерні клуби для того, щоб зависнути разом: зручний простір для геймерів з величезною колекцією відеоігор в Neopolis підійде як командам, так і одинакам-адептам кіберспорту. А потім, не відходячи далеко, можна всім разом вирушити в ресторан або кафе парку.

Власні персонажі

Всесвіт Neopolis не може обійтися без власних героїв. У кожного з персонажів – свій унікальний характер, звички й особливості. Серед героїв – юний хакер Nео, його подруга Sola, дівчина-ельф Delfa, винахідник Logy тощо.

Інклюзивність

Хоча ТРЦ Respublika Park вже став зразком об’єкта з унікальним рівнем доступності для маломобільних категорій населення, в Neopolis пішли ще далі: вперше в Україні там будуть атракціони для людей з інвалідністю!

Аnti-adult кафе 80 Lvl

Кожен підліток мріє відокремитися від докучливих дорослих й опинитися в компанії однодумців. Саме для тінейджерів призначене Аnti-adult кафе 80 Lvl, куди дорослим вхід заборонений. Тут можна познайомитися з супергероями та нескінченно спілкуватися на своєму сленгу про відеоігри, кіберспорт, фан-арт, музику та багато іншого. Для тих, хто прийшов зі своєю компанією – в Аnti-adult кафе є три Party Space.

Ресторан Neoport

Ресторан Neoport створений у digital-стилі й призначений для всієї родини, де кожен знайде їжу за смаком. Для особливих випадків – випускний, день народження або корпоративний захід – передбачені 13 Party Space c індивідуальним 3D-контентом.

Вже зовсім скоро гості Neopolis indoor themepark відправляться в захоплюючу подорож по його всесвіту – свої двері відвідувачам парк відкриє 12 листопада.

Адреса: вул. Кільцева дорога, 1, ТРЦ Respublika Park

Читайте також –

Respublika Park: чим здивує найбільший торгово-розважальний центр Києва


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Chief Brand Officer мережі Родинна Ковбаска розповів, чому вирішили змінити програму лояльності та поділився, які мають...
time icon  
  137
Усі новини ринку