У столичному ТРЦ Retroville проведуть фестиваль здоров`я та спорту

У столичному ТРЦ Retroville проведуть фестиваль здоров`я та спорту

29.09.2021 11:16
  361
Костянтин Симоненко

2-3 жовтня у ТРЦ Retroville відбудеться фестиваль здоров’я та спорту. У заході візьмуть участь кращі спортклуби та школи Києва, танцювальні студії, відомі спортивні бренди та організації тощо. У ці дні гості фестивалю зможуть не лише взяти участь у різноманітних фізичних активностях і майстер-класах, але й виграти абонементи та сертифікати від партнерів події.

Захід стартує у суботу, 2 жовтня, о 13:00 на головній площі ТРЦ Retroville (м. Київ, проспект Правди, 47). Дні здоров’я та спорту триватимуть 2-3 жовтня з 13:00 до 17:00. Вхід для відвідувачів – вільний.

У програмі фестивалю:

  • цікаві лекції й консультації з питань здорового способу життя;
  • показові виступи;
  • спортивні та хореографічні майстер-класи;
  • вікторини на спортивну тематику;
  • інші цікаві й корисні розваги.

Найбільш активні відвідувачі можуть пограти в настільний футбол і баскетбол, випробувати силомір, потанцювати та взяти участь у різноманітних спортивних конкурсах і змаганнях із цікавими й корисними призами.

На конкурсантів очікують багато призів і подарунків, серед яких сертифікати на покупки від Adidas, річні абонементи від SportLife та багато інших.

Крім того, гості події матимуть можливість безплатно потренуватись із однією з учасниць проєкту “Холостяк” — Дашею Ставничою, яка є майстром спорту з легкої атлетики. А також зробити фото з нею під час фотосесії.

Серед учасників фестивалю – кращі спортивні й танцювальні клуби Києва, стрілкові школи, бійцівські клуби, йога-центри, авто- та мотошколи, більярдні клуби, амбасадори провідних спортивних брендів, організатори пробігів і змагань,  фітнес-тренери, спортивні масажисти, дієтологи, спортивні лікарі, відомі фітнес-блогери тощо.

Докладніше про подію на офіційних сторінках у соцмережах:


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку