Столична Ювелірна Фабрика стала членом Асоціації рітейлерів України

Столична Ювелірна Фабрика стала членом Асоціації рітейлерів України

24.02.2021 07:45
  328
rau

Ювелірна мережа, що нараховує понад 100 фірмових бутиків по всій Україні, приєдналася до профільного об’єднання гравців ринку роздрібної торгівлі.

Цей текст доступний також російською мовою

Історія бренду Столична Ювелірна Фабрика бере свій початок у 1997 році та має чітке позиціонування – надійний столичний ювелірний виробник. Це підтверджується безстроковою гарантією на вироби, максимальним асортиментом в магазинах і цінами виробника.

Компанія постійно вдосконалюється і досягла найвищого стандарту якості, як у виробництві, так і в обслуговуванні покупців. За цей час її клієнтами стали більше 600 000 українців, а модельний ряд прикрас налічує близько 500 000 виробів в асортименті. Вона планує і надалі зміцнювати репутацію надійного виробника і оновлювати корпоративні стандарти обслуговування.

Столична Ювелірна Фабрика підтримує цінності та основну мету асоціації: «об’єднання зусиль компаній роздрібної торгівлі у процесі становлення та розвитку цивілізованого ринку рітейлу України». Тому керівництво та колектив компанії сподіваються на плідну співпрацю та цікаві спільні проекти!

Керівництво та колектив RAU вітають вступ компанії до Асоціації та сподіваються на довге, успішне і взаємовигідне співробітництво.

Читайте також

Мережа магазинів Promenu стала членом Асоціації рітейлерів України


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку