Мережа Metro проводить METRO Chef Forum для професіоналів ресторанної індустрії

Мережа Metro проводить METRO Chef Forum для професіоналів ресторанної індустрії

22.02.2021 07:30
  105
rau

Масштабний безкоштовний захід для HoReCa-сегмента відбудеться в Одесі 10 березня. Його мета – підтримати ресторанну сферу за часів карантину і допомогти рестораторам підготуватися до літнього сезону

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU в компанії, для участі в заході, який розпочнеться в Одесі 10 березня в 9.00, необхідно пройти реєстрацію за посиланням.

METRO Chef Forum – це професійна подія, спрямована на підтримку ресторанної сфери за часів карантину, бо компанія Metro має намір допомогти рестораторам успішно підготуватися до літнього сезону. Для цього під одним дахом зберуться більше 15-ти іноземних та українських спікерів, які підготували три продуктових майстер-класу і сім лекцій на теми сучасних трендів і маркетингу, створення барної та винної карти, оптимізації витрат в ресторані, корпоративної культури і мотивації. А ще для всіх учасників підготували приємний сюрприз у вигляді винної дегустації та вручення подарунків.

Перед заходом менеджер Metro зв’яжеться з кожним учасником, оскільки головне завдання, щоб на захід потрапило якомога більше зацікавлених шефів, рестораторів і власників з Одеси і регіону.

Спікери поділяться секретами успішного ведення бізнесу, складання меню, роботи з персоналом, трендами і тенденціями в ресторанній галузі, а також обов’язково дадуть відповідь на всі питання.

Зокрема відвідувачі заходу отримають:

  • практичні знання, поради та готові робочі інструменти для запуску нового сезону;
  • інформацію про новинки і тенденції в фуд-індустрії;
  • корисні знайомства і обмін досвідом;
  • приємні подарунки протягом всього форуму, а також вказавши номер карти METRO, можливість отримати додаткові цінні призи.

Зверніть увагу: подія відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог та протиепідемічних заходів. Перед початком всі учасники і гості пройдуть обов’язковий безкоштовний експрес-тест на наявність COVID-19. Гостю з позитивним результатом в будь-якому випадку вишлють всі відеозаписи лекцій і майстер-класів, щоб він нічого не пропустив.

Встигніть зареєструватися на важливу ресторанну подію цієї весни за посиланням: https://bit.ly/3bie4Qg.

Читайте також –

METRO реалізовує безпрецедентну програму підтримки готельно-ресторанного бізнесу в умовах карантину


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку