Робота мережі АЛЛО під час локдауну: що важливо знати

Робота мережі АЛЛО під час локдауну: що важливо знати

11.01.2021 11:00
  460
Дарія Осіїк

Під час локдауну, з 08 по 24 січня, магазини АЛЛО продовжують роботу з незначними змінами.

Читати російською

Згідно з Постановою КМУ №1236, дозволяється робота магазинів, в яких 60% торгової площі обладнано для продажу засобів зв’язку. Магазини АЛЛО відповідають даним вимогам, обмеження стосуються лише деякої частини звичного асортименту роздрібної мережі.

«В наших магазинах в період локдауну безперешкодно можна придбати засоби зв’язку і товари медичного призначення. Крім того, магазини функціонують в якості точок видачі інтернет-замовлень і як відділення поштово-логістичного оператора АЛЛО Express для отримання замовлень з сайту allo.ua. Для зручності наших покупців впроваджено діяльність з надання фінансових послуг спільно з фінансовими установами ТОВ «ЕЛЕКТРУМ Пеймент СІСТЕМ». Зазначу, що компанія дотримується всіх можливих заходів щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19», — коментує виконавчий директор омніканальної мережі АЛЛО Олександр Пащенко.

Нагадаємо, що у 2020 році компанія АЛЛО зберегла темпи свого розвитку, впровадила унікальний сервіс відеоконсультацій, а також започаткувала новий напрямок бізнесу АЛЛО Express (поштово-логістичний оператор), послугами якого можна скористатися вже сьогодні: в ряді міст діє безкоштовна кур’єрська доставка додому в день замовлення цілого ряду товарів (від смартфонів до телевізорів).

Довідка. АЛЛО – найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної техніки і товарів для дому та відпочинку, від косметики й інструментів до одягу і меблів, який є маркетплейсом національного масштабу з доставкою замовлень на пошту, додому та до магазинів у 140-ка містах України. Allo.ua – тицяй що хочеш!

Читайте також – 

Олександр Пащенко, АЛЛО: Гібридні війни або як використати кризу для поліпшення клієнтського досвіду


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку