Магазин німецького бренду молодіжного одягу New Yorker відкриється в столичному ТРЦ Retroville

Магазин німецького бренду молодіжного одягу New Yorker відкриється в столичному ТРЦ Retroville

24.11.2020 10:00
  794
Дарія Осіїк

Новий магазин всесвітньовідомої мережі займе площу понад 1100 кв. м і стане вже 12-м об’єктом бренду в Україні.

Цей текст доступний також російською

Як повідомили RAU в прес-службі ТРЦ, новий New Yorker буде розташований на першому поверсі Retroville в fashion-галереї і займе площу понад 1100 кв. м. Це вже 6-й в Києві і 12-й в Україні магазин одного з найбільших світових модних виробників, який спеціалізується на виробництві демократичною одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків, жінок, підлітків. Німецька торгова мережа New Yorker, що працює на ринку більше 40-ка років, є успішним гравцем в сфері моди для молодих людей і управляє понад 1100 магазинів в 45-ти країнах.

«Наша мета: щоб в ТРЦ Retroville працювали найуспішніші рітейлери, які відповідають концепції нашого ТРЦ. Тому раді, що пул наших орендарів поповнився саме брендом New Yorker. Впевнені, що оформлення угоди принесе взаємовигідну співпрацю, а наші відвідувачі оцінять модний і стильний одяг німецького виробництва », – розповідає CEO ТРЦ і БЦ Retroville Рената Якубченіене.

Бренд надає одяг на будь-який смак, для того щоб можна було експериментувати з образами, відкривати нові грані себе і бути справжнім. Компанія адаптується під різну аудиторію, пропонує спортивний та вуличний одяг FSBN, FB SISTER, повсякденні і вечірні наряди AMISU і SMOG, нижню білизну і купальники, а також аксесуари, які ідеально доповнюють кожен образ.

«New Yorker – один з якорів, які формують основний трафік в ТРЦ. З огляду на нелегкий час для ринку, міжнародні бренди бачать перспективу в рітейлі країни і, в даному випадку, в ТРЦ Retroville, розвиваючи нові формати», – зазначає провідний експерт Colliers International (Україна) в сегменті торговельної нерухомості Ігор Заболоцький.

Довідка. ТРЦ Retroville – перший в Києві сучасний багатофункціональний торгово-розважальний центр з lifestyle-концепцією. Серед переваг ТРЦ Retroville, який розташований в Києві за адресою проспект Правди, 47, можна виділити: наявність центральної площі для проведення тематичних івентів на 1300 кв. м, дві галереї, закільцьованих по колу, парковку на 3245 місць. Серед якірних орендарів: продуктовий гіпермаркет Novus, будівельний гіпермаркет Leroy Merlin, фітнес-клуб Sport Life, кінотеатр Multiplex, дитячий розважальний центр, ресторани і 250 магазинів.

Colliers International – світовий лідер у наданні послуг в сфері нерухомості з більш ніж 18 000 співробітників, що працюють 68-ми країнах світу. Colliers надає повний комплекс послуг в області комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам, надаючи консалтингові, брокерські послуги при оренді і продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги в сегменті готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об’єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.

Керуючи понад 1100 магазинами в 45-ти країнах, NEW YORKER залишається однією з провідних компаній в сфері молодий моди. В її асортимент входять власні бренди FSBN, FB SISTER (спортивна і вулична одяг), AMISU і SMOG (повсякденна і вечірній одяг), CENSORED (нижню білизну і купальники), а також широкий асортимент ACCESSORIES.

 Читайте також –

Компанія «Адідас-Україна» відкриє відразу два магазини в ТРЦ Retroville


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку