Intertop Ukraine інвестує в установку нової платформи SAP

Intertop Ukraine інвестує в установку нової платформи SAP

31.07.2020 11:37
  151
rau

Компанія перейде на нову систему SAP S/4HANA, яка дозволить поліпшити управлінські практики і рітейл-процеси.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU в прес-службі компанії, проект Intertop по реалізації цифрової стратегії розвитку бізнесу заснований на впровадженні єдиної технологічної платформи останнього покоління SAP S/4HANA.

Це дозволило, зокрема реалізувати клієнтоорієнтований підхід у формуванні асортименту і постійний моніторинг руху товарів в режимі реального часу. Що дає можливість користувачам збільшити свою ефективність роботи і переглянути застарілі бізнес-процеси. Крім того, була створена основа для введення нових, заснованих на мікро-сервісах, моделей взаємодії з покупцем і розвитку альтернативних каналів для просування товарів.

Використовуючи SAP S/4HANA як цифрового ядра для власних бізнес-процесів, Intertop ставить перед собою завдання по трансформації логістичної системи, а також стандартизації та спрощення господарських операцій всіх підрозділів і підприємств. Наприклад, система дозволяє контролювати ефективність планування, а єдина IТ-платформа здатна при необхідності швидко і гнучко масштабуватися під зростаючі потреби бізнесу.

«Для нас використання digital-технологій не стільки модний інноваційний тренд та підтвердження технологічної зрілості компанії, скільки необхідна умова для зростання і розвитку нашого бізнесу в конкурентному середовищі», – розповідає Сергій Бадрітдінов, СЕО Intertop Ukraine.

«Нам вдалося в повному обсязі впровадити SAP S/4HANA for Retail за менш, ніж 10 місяців. Intertop, безперечно, є інноваційним лідером, оскільки це перше впровадження SAP S/4HANA в українському рітейлі. Уже найближчим часом клієнти Intertop відчують перехід на якісно новий рівень клієнтського сервісу », – коментує Andre Herter, COO SAP CEE.

Довідка. Intertop Ukraine – один з найбільших операторів роздрібної торгівлі сегмента fashion в Україні. Під управлінням Intertop Ukraine знаходиться більше 120 магазинів мульти- і монобрендових мереж взуття та одягу: Intertop, Armani Exchange, Emporio Armani, Clarks, Ecco, Geox, Marc O’Polo, Napapijri, Skechers, Timberland, дитяча мережа Intertop kids, аутлет Intertop outlet і Birka, американський outdoor-бренд The ​​North Face.

Читайте також –

Аналітика продажів Intertop: що найчастіше купували українці в травні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку