Епіцентр змінює формат магазинів дитячих товарів та одягу Епік (+фото)

Епіцентр змінює формат магазинів дитячих товарів та одягу Епік (+фото)

20.07.2020 10:53
  201
rau

Національна мережа торговельних центрів Епіцентр презентувала у Львові новий формат магазинів дитячих товарів та одягу Епік. Компанія повністю змінила кольорове та візуальне оформлення магазинів, реалізувала зручну навігацію та впровадила нові розважальні зони для дітей.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомила RAU прес-служба рітейлера, перший магазин нового формату розпочав роботу 18 липня в ТЦ Епіцентр у Львові. До кінця поточного року компанія планує відкрити не менше 10 оновлених магазинів Епік. Всі вони будуть оформлені в одному з трьох стилей — Графіті, Космос або Джунглі, з яскравими блакитними, зеленими, та рожевими акцентами. Згідно зі світовими трендами, в них буде збільшено зону літератури та творчості, зону товарів для розвитку та інтерактивних іграшок.

«Ми змінюємося згідно зі світовими тенденціями — це відкритий торговельний простір, легкість в оформленні, безліч брендів та інноваційні розваги для дітей», — прокоментувала новий формат керівник напрямку «Дитячі товари» мережі Епіцентр Олена Соловйова.

Крім того, в оновлених магазинах Епік облаштують одразу кілька розважальних зон для дітей — відкритий батут, зона Lego та аерохокей. Також в них буде реалізована інтерактивна підлога з яскравою проєкцією, яка реагує на рухи дітей. У вихідні дні з дітьми проводитимуться майстер-класи та активності різної тематики.

Асортимент магазинів Епік один із найбільших на ринку України — понад 70 000 позицій, в тому числі іграшки, меблі, товари для активного відпочинку, дитячий одяг та все для малюків.

Довідка. Епіцентр К – лідер на українському ринку роздрібної торгівлі сегменту товарів для будівництва і ремонту з повністю вітчизняними інвестиціями, який налічує 60 діючих торгових центрів в різних регіонах України, починаючи від столиці, закінчуючи райцентрами. У торгових центрах мережі, сумарна торгова площа яких перевищує 1,5 млн кв. м, представлено понад 550 000 найменувань товарів від більш ніж 5500 постачальників.

Читайте також –

Епіцентр готує масштабне оновлення відділів «Центр меблів»


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку