Фокстрот запустив опцію «Кредит по-домашньому» з покриттям у 22-х містах

Фокстрот запустив опцію «Кредит по-домашньому» з покриттям у 22-х містах

10.04.2020 12:27
  209
rau

Омніканальний рітейлер Фокстрот за участю банків-партнерів розширив можливості споживчого кредитування в онлайн. «Кредит по-домашньому» – нова послуга, запущена одразу в 22-х містах України.

У квітні 2020 року обставини, спричинені всеукраїнським карантином, прискорили запуск послуги «Кредит по-домашньому» від бренду Фокстрот.  Суть послуги – оформлення  кредитного договору на покупку  безпосередньо вдома. У партнерстві з «Альфа-Банком» при купівлі товару на умовах споживчого кредитування в інтернет-магазині Фокстрот організовано безпечну доставку документів для їх підписання вдома у покупця.

Даний сервіс доступний у 22 містах країни: Київ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Кременчук, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці (детальніше – на foxtrot.ua) У планах компанії – масштабувати послугу «Кредит по-домашньому» в інших населених пунктах із залученням максимальної кількості банків-партнерів.

«Запит на таку опцію в онлайн-кредитуванні існував і раніше. Зважаючи на сьогоднішні реалії, надзвичайно важливо в умовах самоізоляції українців забезпечити їм можливість покупки техніки в кредит, не залишаючи меж власної оселі. Наш з «Альфа-Банком» досвід у споживчому кредитуванні стане запорукою якісного кредиту по-домашньому», – зазначив Руслан Дорошенко, начальник відділу розвитку та управління додатковими сервісами компанії Фокстрот.

Для оформлення «Кредиту-по домашньому» необхідно зробити 5 простих кроків:

  1. Обрати в інтернет-магазині foxtrot.ua бажаний товар та форму оплати кредиту.
  2. Підтвердити під час дзвінка оператора колл-центру заявку для оформлення кредиту та повідомити про підписання кредитного договору за визначеною покупцем адресою.
  3. Отримати повідомлення про позитивне рішення банку й очікувати кур’єра для підписання документів вдома.
  4. Ознайомитися з документами, підписати.
  5. Погодити з оператором колл-центру зручний час і спосіб доставки придбаного товару.

Зазначимо, на початку 2000-х Фокстрот одним із першим на ринку роздрібних продавців побутовою технікою та електронікою запровадив продаж товарів на умовах споживчого кредитування. Також компанія – серед «піонерів» у підключенні в травні 2014 року онлайн-сервісу оплати частинами при покупці побутової та електронної техніки.

Читайте також –

Фокстрот запустив доставку через поштового оператора Justin


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку