Турецький бренд DeFacto став членом Асоціації рітейлерів України

Турецький бренд DeFacto став членом Асоціації рітейлерів України

13.03.2020 08:05
  220
rau

Один з найбільших і відомих рітейлерів Туреччини – DeFacto, який відкрив більше 500-та магазинів в 31-й країні світу, приєднався до профільного об’єднання гравців ринку роздрібної торгівлі.

Цей текст доступний також російською мовою

Read in English

Компанія DеFacto була заснована в 2003 році і спеціалізується на виробництві і торгівлі чоловічим, жіночим і дитячим верхнім одягом, білизною, взуттям та аксесуарами. Разом з досвідченою проектною групою і діловими партнерами компанія об’єднує доступні і якісні товари зі світовими тенденціями дизайну. Завдяки своїм креативним маркетинговим стратегіям і дизайнерському бюро, DeFacto створює індивідуальні проекти для країн присутності.

Крім Туреччини, торгові об’єкти бренду представлені в країнах колишнього СНД, Балкан, а також Близького Сходу і Північної Африки.

DеFacto створює індивідуальні колекції для своїх магазинів в кожній з цих країн відповідно до місцевої культури і способу життя. На додаток до своїх дизайнерських продуктів, компанія пропонує своїм клієнтам унікальні інноваційні та перероблені колекції, такі як DeFacto Inova і DeFacto Eco, які були народжені в результаті інновацій та інвестицій.

Керівництво та колектив RAU вітають вступ DeFacto в Асоціацію і сподіваються на довгу, успішну і взаємовигідну співпрацю.

Читайте также — 

Мережа магазинів MOYO стала членом Асоціації рітейлерів України


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку