Топ-5 натуральних засобів для догляду за собою, які обрали українці та українки

Топ-5 натуральних засобів для догляду за собою, які обрали українці та українки

06.03.2020 11:59
  356
rau

В топ найпопулярніших товарів для догляду за обличчям, тілом та волоссям увійшли гель для душу, лосьйон для тіла, крем для шкіри навколо очей, універсальний зволожуючий гель та гіпоалергенний шампунь. Про це свідчить аналіз обсягу та об’єму продажів всеукраїнської мережі магазинів ISEI та інтернет-магазину isei.ua за 2019 рік.

Незмінною категорією-лідером за кількістю проданих одиниць залишається «тіло» – із року в рік українці та українки найохочіше купують в ISEI засоби для догляду за тілом. Серед них традиційно утримують першість парфумовані гелі для душу, універсальні зволожуючі гелі для тіла з екстрактом алое вера та лосьйони з ароматами ірису, троянди і цвіту вишні від провідних південнокорейських брендів.

Також у топ потрапили крем для шкіри навколо очей з червоним женшенем та гіпоалергенний м’який шампунь, який підходить для використання всією родиною. Популярність саме таких товарів у категоріях «догляд за обличчям» та «догляд за волоссям» підтверджує те, що українці та українки підтримують світовий тренд і віддають перевагу безпечній та натуральній косметиці.

«Українське суспільство слідує глобальним трендам. Адже догляд за собою стає складовою здорового і осмисленого способу життя. Для наших клієнтів ми відбираємо виключно безпечні косметичні товари, які містять сертифіковані натуральні інгредієнти, отримані тільки безпечним для тварин шляхом», – зазначає Ануш Товмасян, CEO мережі магазинів ISEI.

Перелік  товарів для краси, вподобаних споживачами, які протягом 2019 року робили онлайн-замовлення на isei.ua, відрізняється від результатів у мережі магазинів. Трійка засобів – лідерів за обсягами та об’ємами продажів – складається з гіпоалергенних патчів під очі, тонального BB-крему на натуральній основі та зволожуючого СС-крему. Загалом за останній рік онлайн-канал ISEI продемонстрував зростання продажів на 50%.

Справка. Національна мережа магазинів ISEI була заснована у 2015 році. На 1 березня 2020 року торговельна мережа складається з 90 мультибрендових магазинів у 20 містах та інтернет-магазину isei.ua, що офіційно представляють на ринку України натуральну та сертифіковану косметику; засоби для догляду за обличчям, тілом та волоссям; товари для дому від виробників з Європи та Азії. В асортименті магазинів ISEI – більше 3000 найменувань товарів.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  119
Усі новини ринку