Топ товарів, які купують в Епіцентр на 8 березня

Топ товарів, які купують в Епіцентр на 8 березня

06.03.2020 08:00
  572
rau

В мережі Епіцентр розповіли про популярні товари, які купують до свята весни. Українським жінкам найчастіше дарують дрібну побутову техніку, вази та бокали.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як зазначають в компанії, окрім квітів, продажі яких традиційно зростають в декілька разів, справжнім хітом продажів у цей період є вази. Ще українці охоче купують дрібну побутову техніку, посуд для приготування та кухонне приладдя.

До топ-10 найбільш популярних подарунків на 8 березня також традиційно входять набори бокалів, пательні, електрочайники, блендери, мікрохвильовки, посуд для приготування, фени, колажі та рамки для фото. У кількісному вимірі, за статистикою мережі, подарунок №1 – це вази для квітів та інтер’єру.

Також напередодні свята багаторазово збільшуються продажі пателень. «Попит на них шалено зростає у всіх магазинах мережі саме на початку березня», – зазначає директор напрямку «Деко» ТЦ Епіцентр Анна Бондарєва. З одного боку, така тенденція обумовлена тим, що українських жінок вважають найкращими господинями і таким подарунком чоловіки намагаються створити їм комфортні умови для приготування їжі. З іншого, подарунки до 8 березня купують не лише чоловіки, а й дочки, матусі, сестри, подружки тощо. І саме ця аудиторія тяжіє до практичності у виборі подарунків.

Нові цікаві тенденції подарунків на свято весни є у дрібній побутовій техніці. Так, в перших числах березня цього року помітно виросли продажі приладів для догляду за волоссям (фени, плойки, стайлери), роботів-пилосмоків, електрогрилів, мультиварок та каво-машин.

У цю групу, до речі, поступово входять і електроепілятори. «Торік продажі приладів «для краси» продемонстрували зростання на понад 300% у тиждень перед 8 березням», – відзначає керівник напрямку побутової техніки мережі Епіцентр Олександр Величко.

Читайте також – 

Епіцентр К: П’ять трендів при виборі меблів в Україні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  104
Усі новини ринку