Ситуація з ПЗ для телевізорів Samsung не зачепила компанію Eldorado

Ситуація з ПЗ для телевізорів Samsung не зачепила компанію Eldorado

11.02.2020 11:45
  103
rau

У відповідь на новину про блокування функцій неофіційних телевізорів Samsung на території України, а також у відповідь на прес-реліз компанії Samsung Electronics, представники мережі магазинів техніки та електроніки Eldorado прокоментували ситуацію.

Як повідомляє маркетинговий директор Eldorado Ярослав Гуменюк, причин для занепокоєння клієнтів немає. Всі пристрої Samsung в мережі магазинів Eldorado є ліцензійними, а їх прошивки – офіційними. Тому покупці телевізорів Samsung в Eldorado можуть насолоджуватися переглядом без будь-яких обмежень.

Переконатися у тому, що ваш пристрій офіційний, просто. Для цього достатньо знайти код моделі, який знаходиться позаду телевізора, та маркувальний ярлик упаковки. Найменування моделей, призначених для використання на території України, закінчується на UA. Наприклад, QE65Q67RAUXUA. З усіх питань ідентифікації пристроїв варто звертатися в службу підтримки компанії Samsung Electronics за телефоном: 0-800-502-00-00. Дзвінки з міських і мобільних телефонів безкоштовні. Додаткова інформація з питань технічної підтримки також доступна на сайті компанії Samsung у відповідному розділі.

Функціональність телевізорів Samsung, які не відповідають митним правилам і правилам постачальника, дійсно може бути обмежена. Це не помилка і не проблема пристрою, а ретельне дотримання чинного законодавства України компанією Samsung Electronics Україна. Справа в тому, що телевізори Samsung створюються для використання в конкретних країнах і регіонах з урахуванням місцевих технічних стандартів та законодавчих вимог. Також деякі сервіси в Smart Hub мають ліцензійні обмеження згідно з територією використання. Це зазначено в інструкції користувача.

Ввезення і використання неофіційних пристроїв на територію України тягне за собою порушення ліцензій, стандартів і законів. До того ж користувачі можуть стикнутися з дискомфортом при перегляді телевізора, а виробник, у такому випадку, не зможе гарантувати коректну роботу пристрою, доступність всіх функцій і належне сервісне обслуговування.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку