ЦУМ-ЦЬОМ: Перевтілення центрального універмагу до Дня всіх закоханих

ЦУМ-ЦЬОМ: Перевтілення центрального універмагу до Дня всіх закоханих

10.02.2020 02:27
  148
rau

Спеціально до Дня всіх закоханих центральний універмаг Києва замінив на фасаді будівлі традиційну вивіску ЦУМ на грайливу ЦЬОМ.

З першої хвилини своєї появи на Хрещатику романтична вивіска викликала неабияке зацікавлення киян та гостей міста, які активно публікували світлини універмагу. Фотографії білих двометрових літер ЦЬОМ на рожевому тлі з сердечком, які підсвічуються вночі, заповнили інформаційне поле в усіх соцмережах та надихнули користувачів на створення свого унікального контенту. Нова вивіска стала головним місцем для закоханих та для тих, хто має намір зізнатися у своїх почуттях незвичним чином.

Весь тиждень гості універмагу матимуть можливість завітати в ЦУМ, обрати подарунки з приємними знижками, провести романтичну вечерю в одному з ресторанів на шостому поверсі, а також запросити кохану людину на перше побачення в преміум кінотеатр Multiplex.

Вже сьогодні, 10 лютого, ЦУМ запускає конкурс в Instagram та Facebook, в якому кожен бажаючий зможе прийняти участь, опублікувавши романтичне селфі на фоні ЦЬОМ поряд з коханою людиною. Вже 14 лютого буде оголошено переможця, який отримає сертифікат на шопінг в ЦУМ.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку