Проєктний офіс компанії РУШ увійшов до топ-5 найкращих в Україні

Проєктний офіс компанії РУШ увійшов до топ-5 найкращих в Україні

03.02.2020 11:56
  468
rau

Компанія РУШ, яка володіє Лінією магазинів EVA, отримала нагороду за один із найкращих проєктних офісів в Україні. Проєктний офіс компанії увійшов до топ-5 рейтингу за версією Project Management Institute Ukraine. Цього року учасників вперше оцінювали представники міжнародної асоціації PMO Global Alliance.

Щорічний рейтинг від Project Management Institute Ukraine визначає найбільш зрілі і успішні проєктні офіси українських компаній та оцінює сучасні світові підходи до роботи таких підрозділів. Основна мета рейтингу – це визнання проєктних офісів, що здатні створювати цінність для своїх організацій, стаючи внутрішнім драйвером змін і трансформації.

Дослідження проводив PMI Ukraine Chapter за підтримки Всесвітньої Асоціації з управління проєктами PMI. Співорганізатори рейтингу – компанії «Spider Ukraine» та «PMBRO». Цього року рейтинг вперше проводився у співпраці з міжнародним PMO Global Alliance.

Анкети учасників рейтингу оцінювало 16 професійних і незалежних членів журі, анкети для оцінки журі були деперсоніфіковані.

«EVA вперше взяла участь у цьому поважному рейтингу. І ми вдячні за високу оцінку зрілості наших управлінських процесів. Цього року до журі приєдналися міжнародні експерти. І нагорода від них свідчить про те, що наша компанія працює на такому ж високому рівні, як і компанії успішних країн світу», – говорить керівник відділу проєктів Олександр Климчук.

Одним із наймасштабніших проєктів 2019 року для «РУШ» стало відкриття розподільчого центру (РЦ) у Львові. Загальний обсяг вже інвестованих у його запуск коштів перевищує 175 млн грн. РЦ у Львові вже обслуговує 143 магазини. Згідно з планами компанії у 2021 році львівський РЦ буде обслуговувати близько 300 магазинів та обробляти весь товар, імпортований з країн ЄС. Плановий денний товарообіг центру – 9 млн грн.

Довідка. Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари по догляду за обличчям та тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також товари по догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності EVA МОЗАЇКА.

За 17 років компанія зросла до кількості більш ніж 990 магазинів по всій території України, представила більш ніж 30 000 асортиментних позицій, а також започаткувала 40 власних торгових марок. Зараз штат співробітників мережі налічує понад 11 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено у моделі сервісу компанії: «EVA – це краща подруга, що дарує щастя бути собою».

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  85
Усі новини ринку