Мережа Eldorado відкриває в грудні відразу вісім магазинів

Мережа Eldorado відкриває в грудні відразу вісім магазинів

26.12.2019 01:19
  248
Ukrainian Retail Association

В мережі магазинів техніки та електроніки Eldorado в грудні розпочнуть роботу відразу вісім магазинів у шести містах України.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як уточнили в прес-службі компанії, три з них – абсолютно нові, в той час як інші повторно відкриються вже в новому форматі. Зокрема, торговельні об’єкти з’являться в Кам’янці-Подільському (новий магазин за адресою вул. Першотравнева, 9в), Чернігові (новий магазин по вул. 77 Гвардійської дивізії, 1 і перевідкриття по вул. Ринковій, 10), Маріуполі (новий магазин за адресою пр. Перемоги, 21 / ТЦ “Амстор” і запущений заново по пр. Металургів, 100, корпус А), Харкові (запущений заново магазин на пл. Захисників України 7/8), Бердичеві (перевідкриття по вул. Європейській, 26 / ТЦ “Оноре де Бальзак”) і Білій Церкві (перезапуск на б-рі ​​Михайла Грушевського, 13а). Крім відкриттів в оновленому форматі, Eldorado в цьому місяці також відсвяткує День народження свого магазину в Дніпрі за адресою вул. Пастера, 8.

На честь відкриття нових локацій Eldorado проведе передноворічну акцію, яка триватиме в період з 26 по 31 грудня 2019 року.

Відвідувачі нових магазинів отримають можливість придбати пральні машинки, вбудовану техніку, холодильники, смартфони, телевізори, ноутбуки, кухонну техніку, аксесуари і пилососи зі знижкою до 50%. До того ж покупці товарів на суму від 999 гривень гарантовано отримають приємні подарунки, причому в трьох конкретних магазинах вони також отримають шанс виграти один з шести смартфонів Samsung Galaxy A30s.

Випробувати вдачу зможуть покупці в Кам’янці-Подільському (вул. Першотравнева, 9в), Чернігові (вул. 77 Гвардійської дивізії, 1) і Маріуполі (пр. Перемоги, 21). У кожному з цих магазинів будуть розігрувати по одному смартфону кожен день з 26 по 31 грудня 2019 року. Таким чином Eldorado надає можливість клієнтам здійснити свої новорічні мрії та створити радісний настрій.

За святкову атмосферу в передноворічні дні відповідальні ведучий, DJ і чарівні зимові красуні. Шукайте промоутерів Eldorado і беріть у них повітряні кульки і листівки з інформацією про подарунки та акції. Крім того, Eldorado готує й інші приємні сюрпризи, але про них відвідувачі дізнаються безпосередньо в магазинах. Не втрачайте час – поспішіть в Eldorado за подарунками і передноворічною атмосферою.

Читайте також – 

Двадцять років на ринку: топ-20 цікавих фактів про мережу Eldorado


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку