Новорічне диво від Eldorado: два Санти – два подарунки!

Новорічне диво від Eldorado: два Санти – два подарунки!

17.12.2019 02:59
  355
rau

Новорічні свята створені для того, щоб дарувати радість близьким. А тому напередодні 31 грудня тисячі українців прямують в магазини та на сайт Eldorado.ua, аби обрати ідеальний подарунок для коханих, родичів, друзів та колег.

На щастя, вони завжди знаходять те, що шукали, адже із величезного асортименту техніки та електроніки можна знайти чудові варіанти на будь-який смак.

Неймовірні телевізори для тих, хто цінує видовище. Сучасні смартфони для тих, хто слідкує за трендами у світі електроніки. Кухонна техніка для тих, хто не уявляє життя без кулінарних шедеврів. Ігрові приставки для маленьких та дорослих дітей. Побутова техніка для тих, хто обирає якість і комфорт…

Подарунки приємно не лише дарувати, а й отримувати. Саме тому Eldorado підготував нереальний сюрприз для покупців: з 03.12.2019 по 19.01.2020 року купуючи техніку у подарунок, ви отримуєте дарунок і для себе! Тримай дарунок за подарунок!

https://www.youtube.com/watch?v=NE6WGMhKDJg

Дарунок за подарунок – не єдиний святковий сюрприз від мережі Eldorado. Напередодні  Нового Року кількість крутих пропозицій просто зашкалює, а знижки сягають аж до 70%!

Тож не баріться, адже час обирати подарунки вже настав! А для тих, хто любить відкладати цю місію на останні дні грудня, Eldorado.ua буде особливо у нагоді. Адже ви можете замовити товар на сайті навіть 29, 30 чи 31 грудня і отримати замовлення у найближчому магазині в той же день.

І наостанок: головний секрет гарного новорічного подарунку – це почуття, з якими ви його даруєте. Тож приходьте в Eldorado, заряджайтеся позитивним настроєм та даруйте подарунки із щирою радістю, натхненням та любов’ю.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  41
Усі новини ринку