Мережа Pesto Cafe відкрила свій ювілейний заклад – у столичному ТРЦ Аладдін

Мережа Pesto Cafe відкрила свій ювілейний заклад – у столичному ТРЦ Аладдін

12.12.2019 11:18
  214
Ukrainian Retail Association

Мережа Pesto Cafe розширилася до 20-ти закладів, відкривши новий ресторан у київському торговельно-розважальному центрі Аладдін.

Цей матеріал доступний російською мовою

Сімейний ресторан зайняв площу в 370 кв. м, на якій розмістилися основний та банкетний зали, дві дитячі кімнати, а також кімната матері та дитини. «Для відкриття 20-го ювілейного ресторану ми обрали ТРЦ Аладдін саме тому, що цей торгівельний комплекс розташований у великому житловому мікрорайоні. Тут мешкає велика кількість молодих та сучасних сімей. Ми сподіваємось, що станемо улюбленим місцем для відвідування. Тому що з нами завжди смачно, весело та затишно», – прокоментувала відкриття директор з маркетингу Pesto Cafе Алла Зелінська.

Статус сімейного ресторану підкреслює те, що у закладі обладнано простору ігрову кімнату для дітей до 7 років, де маленькі гості можуть весело провести час під наглядом няні за різноманітними корисними заняттями, окрема тінейджерська кімната (від 7 років) та кімната догляду за дитиною. Крім того, в Pesto Cafе є чудова традиція проведення дитячих свят: кулінарні майстер-класи, програми з аніматорами, пригодницькі квести, дискотеки, тематичні вечірки тощо.

В інтер’єрі ресторану – багато світла та живих квітів, зручні дивани, світлі штори, домашній затишний декор, зручні вбиральні,  тобто все, щоб відвідувачі  почували себе комфортно та затишно. Але головною принадою закладу, звичайно ж, є меню Pesto Cafe – це різноманіття авторських італійських страв.

«Ми розглядали кількох потенційних фуд-операторів, але зупинили свій вибір на Pesto Cafe, адже шукали не просто ресторан. Важливим був цілий комплекс факторів для ідеального сімейного дозвілля: відмінне меню, доступні ціни, приємна атмосфера, дитячі кімнати та висока лояльність киян до бренду. Для нас дуже важлива репутація та ім’я оператора, оскільки ми маємо намір поповнювати tenant-mix ТРЦ Аладдін тільки кращими гравцями на ринку рітейлу. У нас на меті довгі партнерські відносини з нашими орендарями і ми вважаємо, що обрали  найуспішніший формат, який, без сумнівів, буде актуальним ще довгі роки», – відзначила комерційний директор підрозділу Property Management в інвестиційній компанії Dragon Capital Наталія Кравець.

Довідка. ТРЦ Аладдін розташований поруч з метро Позняки по вул. Гришка 3 А. Орендна площа торгового центру складає більше 10 570 кв. м. У 2019 році його придбала компанія UCPIH Ltd, що входить в групу компаній Dragon Capital. Портфель об’єктів торговельної нерухомості Dragon Capital також включає ТРЦ Piramida та Smart Plaza Obolon у Києві, Sky Park у Вінниці та Victoria Gardens у Львові загальною площею понад 170 000 кв. м.

Читайте також –

ТРЦ Аладдін: оновлення магазинів та нові відкриття тривають


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку